Haber Detayı
29 Temmuz 2020 - Çarşamba 08:12 Bu haber 2009 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM ''TRANSFER YAPMASAK BİLE...'' Samsunspor samsunsporhaberleri samsunhaber samsundanhaber
Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım: “Transfer yapmasak bile ligi 5’inci ile 10’uncu sıra arasında bitiririz”
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM ''TRANSFER YAPMASAK BİLE...'' Samsunspor samsunsporhaberleri samsunhaber samsundanhaber

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, iş adamlarının önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdiğini ifade ederek, Türk futbolunda devrim yapmaya geldiğini söyledi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bazı yönetici ve idarecilerin de katıldığı toplantıda şampiyonluk ve gelecek sezon yapılanması hakkında bilgiler veren Yüksel Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım şunları söyledi; “Hiçbir transfer yapmasam, elimizdeki kadroyla 1. Lig’i 5’inci ile 10’uncu sıra arasında bitiririz. 

"O KADAR İDDİALIYIZ"

Bu kadar iddialı söylüyorum. Güzel bir kadromuz var. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bu, rakibimiz olan 17 takımın önünde olmamız gerekiyor anlamına geliyor. O zaman onlardan daha iyi takım kurmamız gerekiyor. O nedenle bugün Türkiye’de kampta olan tek takım Samsunspor’dur. Ligler daha yeni bitiyor. Play-off finalleri oynanıyor. Bazı takımlar transfer yapıyor. Ağustos ayında da kamplar başlayacak. Biz, 20 Temmuz’da 1. etap kampına girdik. Bayramdan sonra 2. dönem kampına girip son 1 ay da Samsun’da yeni sezona hazırlanacağız. Bizim, liglere ara verilen dönemdeki eksikliğimizi kapamamız lazım. Bizim rakiplerimiz TFF 1. Lig’de 34 maç, play-off ve hazırlık dönemi geçirdiler. Biz onların çok gerisindeyiz. O arayı da bu hazırlık dönemleri ile kapatacağız”.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, ''TRANSFER, YAPMASAK, BİLE...'', Samsunspor, samsunsporhaberleri, samsunhaber, samsundanhaber,
Yorumlar
Haber Yazılımı