Haber Detayı
21 Kasım 2020 - Cumartesi 11:01 Bu haber 1774 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM '' NURULLAH'I TÜRKİYE'DE HİÇBİR TAKIMA VERMEM''
Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Nurullah Aslan'la ilgili Başkan Yüksel Yıldırım, "Nurullah'ı Türkiye’de hiçbir takıma vermem. Süper Lig hedefimize ulaşmak için kendisine ihtiyacımız var" dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM '' NURULLAH'I TÜRKİYE'DE HİÇBİR TAKIMA VERMEM''

Samsundan haberler - Samsun haber - Samsunspor haber

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Nurullah Aslan'la ilgili Başkan Yüksel Yıldırım, "Nurullah'ı Türkiye’de hiçbir takıma vermem. Süper Lig hedefimize ulaşmak için kendisine ihtiyacımız var" dedi

YENİ TEKLİF YOK
Beşiktaş'ın transfer gündemine yeniden aldığı Samsunspor'un başarılı file bekçisi Nurullah Aslan'la ilgili son noktayı koydu. 23 yaşındaki yetenekli eldiven için Beşiktaş'ın sezon başında teklif getirdiğini belirten Başkan Yüksel Yıldırım, "Nurullah Aslan’ı bırakmayı düşünmüyorum. Süper Lig hedefimize ulaşmak için kendisine ihtiyacımız var. Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif gelmişti. Sonrasında şu ana kadar bir teklif de gelmedi" diye konuştu. 

EN ÖNEMLİ OYUNCUMUZ
Nurullah Aslan'ın Süper Lig performansını merak ettğini belirten Başkan Yıldırım, "Nurullah bizim en önemli oyuncularımızdan birisi. Maalesef diğer iki kaleci sadece rotasyonda kullanabileceğimiz isimler. Belki ocak ayında kaleci de transfer edebiliriz. Ertuğrul Sağlam'ın raporuna göre karar vereceğiz. Ben asıl Nurullah Aslan’ın Süper Lig performansını merak ediyorum. Kendini orada gösterip, sınıfı geçmesi lazım" ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE'YE HİÇBİR TAKIMA VERMEM

Samsunlu genç yeteneği Türkiye'de hiçbir takıma vermeyeceğini söyleyen Başkan Yıldırım, "Süper Lig'de beklentilerimiz karşılarsa Nurullah'ı Türkiye’de hiçbir takıma vermem. Direkt yurt dışına transfer olur. Gelişimini tamamlamadan onu göndermek ona çok zarar vermek olur. En az 2-3 sene daha Nurullah ile devam etmek istiyoruz. Nurullah’ı 5-6 milyon Avrodan aşağı satmam. Uğurcan Çakır için 20 milyon Avro istenilen bir ortamda benim bu fiyatları istemem son derece normal" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, '', NURULLAH'I, TÜRKİYE'DE, HİÇBİR, TAKIMA, VERMEM'',
Yorumlar
Haber Yazılımı