Haber Detayı
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 08:41 Bu haber 1328 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM '' BEYAZ BİR SAYFA İLE BAŞLIYORUZ'' DEDİ.
YÜKSEL YILDIRIM '' BEYAZ BİR SAYFA İLE BAŞLIYORUZ'' DEDİ. Başkan Yüksel Yıldırım, Twitter hesabından bir takipçisinin, 'Başkanım ses ver, soğumuyor acımız sen konuşmadan. Ne diyorsan uyar, kafana göre'. mesajına yanıt verdi. Yıldırım "Başkanı takip etmeye devam edin lütfen. Kısa bir Reklam arası aldık... Haziran başında yeni bir beyaz sayfa açarak gelecek sezonun transfer ve yönetim çalışmalarına başlıyoruz" dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM '' BEYAZ BİR SAYFA İLE BAŞLIYORUZ'' DEDİ.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Twitter hesabından bir taraftarın yorumuna cevap vererek yeni sezon hazırlıklarının Haziran ayınının ilk haftasında başlayacağını söyledi. 

 

BEYAZ BİR SAYFA AÇIYORUZ

 

Başkan Yüksel Yıldırım, Twitter hesabından bir takipçisinin, 'Başkanım ses ver, soğumuyor acımız sen konuşmadan. Ne diyorsan uyar, kafana göre'. mesajına yanıt verdi. Yıldırım "Başkanı takip etmeye devam edin lütfen. Kısa bir Reklam arası aldık... Haziran başında yeni bir beyaz sayfa açarak gelecek sezonun transfer ve yönetim çalışmalarına başlıyoruz" dedi. Bu açıklama sonrasında taraftarlar Başkan Yüksel Yıldırım'a destek mesajları gönderirken Yüksel Yıldırım'ın gelecek sezonun transfer ve yönetim çalışmalarına başlıyoruz açıklaması yönetimde de önemli değişikliklerinin olacağının sinyalini verdi.


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, '', BEYAZ, BİR, SAYFA, İLE, BAŞLIYORUZ'', DEDİ.,
Yorumlar
Haber Yazılımı