Haber Detayı
17 Aralık 2020 - Perşembe 08:37 Bu haber 2830 kez okundu
 
YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILAN YUNUS KARTAL'DAN ACI HABER GELDİ.
Geçirdiği trafik kazası sonucu 3 aydır yoğun bakımda olan ve tedavi bekleyen Yunus Kartal için sosyal medyada destek kampanyası başlatılmıştı. Başlatılan kampanyada olumlu sonuçlar alınırken ve Haluk Levent başta olmak üzere ülkenin dört bir yanında destek gelmeye başlamışken bir de acı haber geldi. Yunus Kartal'ın vefat ettiği öğrenildi.
GÜNDEM Haberi
YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILAN YUNUS KARTAL'DAN ACI HABER GELDİ.

Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonrası 3 aydır yoğun bakımda bulunan Yunus Kartal'a "Tramvatik Sak" teşhisi konulmuştu. Kafa tabanında hava görünümü bulunan ve beyninin sağ tarafı ödemli olan gencin vücudunun yüzde 80'i felçi duruma gelmişti. 

HALUK LEVENT İLE ÜLKE ÇAPINDA DUYULMUŞTU 

Yunus Kartal'ın tedavisi için başlatılan #yunusadestekol çağrısını duyan Ahbap Platformu Kurucusu Sanatçı Haluk Levent gerekli yardımın yapılacağını açıklayarak Ahbap Samsun ekibini görevlendirmiş ve kampanyayı ülke çapında duyurarak destek istemişti. Bu destek kısa süre içerisinde gelmeye başlasada Yunus Kartal'ın vefat haberi ile umutlar tükendi. 

YUNUS KARTAL'DAN ACI HABER

Destek kampanyasında alınan olumlu sonuçlar sonrası üzücü haber geldi. 16 Aralık Çarşamba akşamı saatlerinde Yunus Kartal'ın hayatını kaybettiği duyuruldu.  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YARDIM, SEFERBERLİĞİ, BAŞLATILAN, YUNUS, KARTAL'DAN, ACI, HABER, GELDİ.,
Yorumlar
Haber Yazılımı