Haber Detayı
13 Temmuz 2020 - Pazartesi 07:05 Bu haber 2899 kez okundu
 
YILDIRIM VE SAĞLAM YENİ SEZON FORMALARINI BÖYLE TANITTI
Samsunspor'da 55. yıla özel tasarlanan yeni sezon formasını Başkan Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ilk kez birlikte tanıttı.
- Haberi
YILDIRIM VE SAĞLAM YENİ SEZON FORMALARINI BÖYLE TANITTI

Samsunspor haberleri- Yılport Samsunspor'un 2020-2021 sezonunda giyeceği 55. yıla özel tasarlanan yeni sezon formasını Başkan Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam birlikte tanıttı. İstanbul boğazına Samsunspor bayraklarının asılı olduğu özel yatıyla açılan Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik adam Ertuğrul Sağlam, özel formalarla birlikte poz verdi. 

Şık ve sade tasarımının yanı sıra 55.yıla özel olduğu için boğaz kısmında yer alan ip detayıyla nostaljik bir görünüm kazanan forma sosyal medyada taraftarlar tarafından oldukça beğenildi.

 

Yılport Samsunspor  Yönetim Kurlu Başkanı Yüksel Yıldırım daha öncede Sosyal Medya hesaplarından 2020- 2021 Yılı Samsunspor'un yeni forma taslaklarını  paylaşmıştı.

HEPSİ BİRER BOMBA 

Yüksel Yıldırım " Macron ve Samsunspor A.Ş. den arkadaşımız ile şahsen önümüzdeki yılın yeni formaları üzerinde çalışıyorum. Seneye 4 yeni çok güzel forma ile oynayacağız. Aşağıdaki taslak formalar siyah ve beyaz formamız olacak. Diğer 2 formamız da kırmızı ve gri renkte olacak. Hepsi birer bomba!" dedi

işte Samsunspor'un yeni sezon formaları

 

 

 

samsundanhaberler

Kaynak: Editör:
Etiketler: YILDIRIM, VE, SAĞLAM, YENİ, SEZON, FORMALARINI, BÖYLE, TANITTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı