Haber Detayı
25 Mayıs 2021 - Salı 12:53 Bu haber 1064 kez okundu
 
VALİ DAĞLI '' SAMSUN BÖLGE EKONOMİSİNİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAYACAK'' DEDİ.
VALİ DAĞLI '' SAMSUN BÖLGE EKONOMİSİNİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAYACAK'' DEDİ. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “İhracata dayalı ve yüksek katma değerli ürün üretimi yapan firmalarımızın sayısı arttıkça Samsun'un her yerinde istihdamın da artacağına, bölge ve ülke ekonomimizin kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.
- Haberi
VALİ DAĞLI '' SAMSUN BÖLGE EKONOMİSİNİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAYACAK'' DEDİ.

Samsundan haberler - Samsun haber 

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) işbirliğinde “Daha çok ihracat, daha çok ihracatçıyla mümkün” anlayışıyla, KOBİ'lerin ihracata özendirilmesi ve ihracat destekleri, pazar analizi, finansmanı hakkında bilgilendirilmesi ile dijital dönüşümünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'KOBİ İhracat Seferberliği Eğitim Programı'nın açılışı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve TİM Başkanı İsmail Gülle katılımıyla video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi.
Programda, Samsun’da ihracatçıların önünü açacak, istihdama katkı sağlayacak yeni bir serbest bölge çalışmasına başlandığını belirten Vali Dağlı, “Tamamen ihracata yönelik planlanan üretim tesisleri faaliyete geçmek için gün sayıyor. Birçok alanda avantajlı konumda bulunan ilimizin kendine güveni tam. Müteşebbislerimiz, şehrimize yatırım yapmakta kararlı. İhracata dayalı ve yüksek katma değerli ürün üretimi yapan firmalarımızın sayısı arttıkça Samsun'un her yerinde istihdamın da artacağına, bölge ve ülke ekonomimizin kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, DAĞLI, '', SAMSUN, BÖLGE, EKONOMİSİNİN, KALKINMASINA, KATKI, SAĞLAYACAK'', DEDİ.,
Yorumlar
Haber Yazılımı