Haber Detayı
11 Mart 2021 - Perşembe 08:27 Bu haber 1640 kez okundu
 
TOMANE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Sakatlığı büyük ölçüde geçen ve bir süredir takımla beraber antrenmanlara katılan Tomane'nin adaptasyon antrenmanları devam ediyor. Yıldız oyuncunun, çift kalelerde ki başarılı görüntüsü camiada yüzleri güldürüyor.
- Haberi
TOMANE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Samsun haber - Samsundan haberler

Yılport Samsunspor, golcüsü Tomane'ye kavuşmak için geri sayıma başladı. Yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından bir süredir takımla beraber antrenmanlara katılan yıldız oyuncunun, yükselen form grafiği teknik ekip tarafından memnuniyetle karşılanırken; Tomane'nin takımla beraber adaptosyan çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın idmanlarda Portekizli oyuncuyla yakından ilgilendiği ise gözlerden kaçmıyor. 

FERHAT'TA İYİLEŞTİ 

Öte yandan Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, tempo giderek artıyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması ile ısınma, 4’e 4 jokerli oyun, 1’e 1 oyun ve 9’a 9 yarı sahada oyunun ardından son buldu. Sakatlığı geçen Ferhat’ ta takımla birlikte adaptasyon çalışmaları devam ediyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TOMANE, YÜZLERİ, GÜLDÜRÜYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı