İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
BÜYÜK ZAM
BÜYÜK ZAM
REKOR SATIŞ
REKOR SATIŞ
Haber Detayı
26 Eylül 2022 - Pazartesi 07:11 Bu haber 687 kez okundu
 
TİSAŞ’ Yoğun İlgi
Yatırımlarını ve İhracat değerlerini gün geçtikçe arttıran TİSAŞ, 2022 yılında katıldığı sektörel fuarlara bir yenisini daha ekledi.
DÜNYA Haberi
TİSAŞ’ Yoğun İlgi

Doğu Karadeniz’in en büyük hafif silah üreticisi konumunda olan TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş., yaptığı ihracatla ürünlerini daha fazla kullanıcıya ulaştırmaya devam ediyor. 6-8 Eylül’de Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ADEX Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarına katılan TİSAŞ, hemen ardından 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Pretoria şehrinde düzenlenen AAD’22 Havacılık ve Savunma fuarında da yerini aldı.

Konu hakkında bilgi veren Yön. Krl. Bşk. Yrd. Abdullah ERDEM; “ADEX Azerbaycan fuarı, Güney Kafkasya ve Orta Asya bölgesinin en önemli savunma fuarlarından biri. Bu bölgede aktif olarak uzun yıllardır yer alıyoruz. Geçmiş dönemlerde yaptığımız ortak işbirliği sözleşmesi kapsamında artık dost ve kardeş ülke Azerbaycan kendi tabancasını üretebilir hale geldi. Yeni dönemde ise Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile birlikte yeni nesil tabanca çalışmaları faaliyetlerini yürütmekteyiz.  Bu da kısa bir süre içerisinde olgunluğa ulaşacaktır” dedi.

Güney Afrika fuarıyla ilgili de bilgi veren ERDEM, “ Güney Afrika gerek ülkemiz gerekse firmamız için önemli bir konuma sahip. TİSAŞ olarak uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Dolayısıyla iyi bilinen ve tercih edilen ürün sınıfında yer aldığımızı rahatça söyleyebiliriz. Geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi bu fuarda sergiledik ve ihracat değerimizi arttırmayı amaçladık. Firmamız açısından oldukça verimli bir fuar deneyimi yaşadığımızı belirtmek isterim. Özellikle güvenlik güçlerinin ürünlerimize olan ilgisi oldukça fazlaydı” dedi.

Yılsonuna kadar 4 farklı fuar organizasyonunda daha yer alacaklarını belirten ERDEM, “amacımız, yeni oluşturduğumuz ürünlerimizi daha fazla kitleye tanıtarak yılın başında belirlediğimiz ihracat hedefini yakalamak. Şu anda bunu da gerçekleştirebilecek durumdayız.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TİSAŞ’, Yoğun, İlgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı