Haber Detayı
17 Mart 2021 - Çarşamba 09:16 Bu haber 1460 kez okundu
 
TARAFTAR İSTEDİ YILDIRIM ONAYLADI CEZASIZ KALMAYACAK
Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından Altınorduspor maçında kırmızı kart gören futbolculara cezai işlem uygulanacağını açıkladı.
- Haberi
TARAFTAR İSTEDİ YILDIRIM ONAYLADI CEZASIZ KALMAYACAK

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haberleri

 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından Altınorduspor maçında kırmızı kart gören futbolculara cezai işlem uygulanacağını  açıkladı.

 

Kırmızı-Beyazlılar da Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yine birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi en çok meşgul eden sorulardan biri olan 'Gereksiz yere kırmızı kart gören oyunculara ceza verilecek mi? sorusu olmuştu. Başkan Yıldırım'da bu konu hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Yıldırım, ''Bu kadar yüksek hassasiyet gerektiren maçta, kırmızı kart gören oyuncularımızın duyarsız olmaları kabul edilir bir durum değildir. Bu oyuncularımız, gerek takımı zora sokarak arkadaşlarına fazla yük yükledikleri, gerekse bir sonraki maçta görev almama durumuna düştüler. Yönetim Kurulu, kulübümüzün disiplin tüzüğüne uygun şekilde gerekli cezai işlemlerin uygulanması hususunu hemen değerlendirmeye almıştır. Verilecek cezai kararlar Giresunspor maçı sonrasında uygun bir zamanda kamuoyuna ve taraftarımıza duyurulacaktır'' ifadelerini paylaştı.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TARAFTAR, İSTEDİ, YILDIRIM, ONAYLADI, CEZASIZ, KALMAYACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı