Haber Detayı
31 Ağustos 2020 - Pazartesi 13:55 Bu haber 2360 kez okundu
 
SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMASI BATUKA samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri batuka
BA-TU-KA Baca Temizleme Ltd. Samsun’da başta baca, tuvalet, kanalizasyon temizleme hizmetleri olmak üzere yaptığı daha birçok başarılı uygulama ile sektörün öncü firması olmaya devam ediyor.
GÜNDEM Haberi
SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMASI BATUKA samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri batuka

DENEYİMLİ VE UZMAN KADRO

Samsundan haberler - 20 yıllık tecrübesi ile kurulduğu ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini bir ilke olarak benimseyen ve sektörün öncü firması olmayı başaran BA-TU-KA Baca Temizleme Ltd. Şti. deneyimli ve uzman kadrosu ile çağın teknolojisini takip etmekle kalmıyor, hijyenik çalışma prensibi ile olduğu kadar can güvenliğini risk edecek faktörleri de ortadan kaldırarak hizmet vermeye devam ediyor. Samsun’da hizmet vermekte olan ve bünyesinde bulunan 2 adet vidanjör ve 5 adet 7/24 saat hizmet veren servis araçları bulunan BA-TU-KA Baca Temizleme Ltd. Şti. ayrıca baca temizliği, tıkalı lavabo, tuvalet, banyo giderleri açma ile Kanalizasyon ve Foseptik kuyu, sel sonrası temizlik, çekme işlemleri ve mobil wc hizmeti de sağlıyor.

YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBE

Sektörün en tecrübeli ve profesyonel firması olduklarını söyleyen BA-TU-KA Baca Temizleme Ltd. işletme sahibi Zafer Köse’’ BA-TU-KA Baca Temizleme Ltd. Samsun’da başarıyla uyguladığı temizleme hizmetleri ve sektörün hem teknoloji hem de çalışma prensipleri açısından öncülüğünü yapmaya devam etmektedir. Yılların verdiği tecrübe ve her zaman son teknolojiyi kullanarak yürütmekte olduğumuz işimizde Samsun’un bu sektörde tercih edilen firması olmaktan gurur duyuyoruz.

 

 

 

 

 

Yaşar TUNCEL

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEKTÖRÜN, ÖNCÜ, FİRMASI, BATUKA, samsun, samsunhaber, samsundanhaberler, samsunhaberleri, batuka, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı