Haber Detayı
31 Ocak 2021 - Pazar 13:52 Bu haber 1584 kez okundu
 
SAMSUNSPOR ÜMRANİYESPOR MAÇ SONUCU 2 - 2 - SAMSUNSPOR İTİRAZ EDECEK
Yılport Samsunspor’un konuk olduğu Ümraniyespor maçına hakem Ramzan Keleş’in yaptığı kurul hatası damga vurdu. 90. dakikada yapılan hava atışında top iki oyuncuya değmeden Ümraniyesporlu Okan Derici, topu filelere gönderdi ve Hakem Ramazan Keleş’te orta yuvarlağı gösterdi
- Haberi
SAMSUNSPOR ÜMRANİYESPOR MAÇ SONUCU 2 - 2 - SAMSUNSPOR İTİRAZ EDECEK

 Yılport Samsunspor’un konuk olduğu Ümraniyespor maçına hakem Ramzan Keleş’in yaptığı kurul hatası damga vurdu. 90. dakikada yapılan hava atışında top iki oyuncuya değmeden Ümraniyesporlu Okan Derici, filelere gönderdi ve Hakem Ramazan Keleş’te orta yuvarlağı gösterdi.

 

ÖNDE TAMAMLAMIŞTIK

Yılport Samsunspor, TFF 1. Ligi’n 19. hafta maçında Ümraniyespor’a konuk oldu. Hedefi şampiyonluk olan kırmızı-beyazlılar, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta oyuna istediği gibi başlayamadı. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan maçın 17. dakikasında Gökhan Karadeniz, rakip savunmanın yaptığı hatayı affetmedi ve Yılport Samsunspor’u öne geçiren golü kaydetti. Kırmız-beyazlılar maçın ilk yarısını 0-1 önde tamamladı. 

 

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Karşılaşmanın 63. dakikasında Ümraniyesporlu Ahmet Canbaz, attığı golle beraberliği sağladı. Verdiği kararlarla büyük tartışmalar neden olan maçın Hakemi Ramazan Keleş, 90’da bir pozisyon sonrası hava atışı ile oyunu başlatmak istedi. Topu Dja’nın önüne bıraktığı anda Ümraniyesporlu Okan Derici, etik olmayan bir hareketle topu alarak golle sonuçlandırdı. Futbol ahlakına sığmayan bu gol sonrası saha karıştı. 

YENİDEN OYNANMASI BEKLENİYOR

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kırmız kart gördüğü tartışmadan sonra Ümraniyesporlular, kırmızı-beyazlıarın beraberlik golü atmasına engel olmadı. Karşılaşmanın iki iki tamamlanmasına rağmen Okan Derici’nin attığı goldeki kural hatası maça damga vurdu. Kurala göre hava atışında top en az iki futbolcuya değmeden gol geçerli sayılmıyor. Bu nedenle karşılaşmanın yeniden oynanması bekleniyor. 

 

 

SAMSUNSPOR İTİRAZ EDECEK

 

Ümraniyespor maçında yaşanan kural hatası sonrası Samsunspor avukatları aracılığıyla TFF'ye itirazda bulunacak.

TFF 1. Lig 19. hafta müsabakasında Bereket Sigorta Ümraniyespor maçına çıkan Yılport Samsunspor 90. dakikada kural hatası yaşanan maç sonrası itiraz edecek. Avukatları aracılığıyla TFF'ye itiraz edecek olan Kırmızı-Beyazlılar, en adil şekilde kararın verilmesini bekleyecek. Maç sonrası ise Kırmızı-Beyazlı taraftarlar #burezaletigörmezdengelemezsiniz etiketi altında birleşerek hem maçın hakemi Ramazan Keleş'e hemde TFF'ye büyük tepki göstermeye devam ediyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, ÜMRANİYESPOR, MAÇ, SONUCU, 2, -, 2, -, SAMSUNSPOR, İTİRAZ, EDECEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı