Haber Detayı
19 Ekim 2020 - Pazartesi 06:51 Bu haber 1535 kez okundu
 
SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN FANATİK'E TEPKİ samsun haber samsundan haberler samsundanhaberler samsunhaberleri samsunhaber samsunspor samsunfanatik samsuntaraftar
Fanatik Gazetesi'nin İstanbulspor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kırmızı beyazlı taraftarlarca istifaya davet edildiği yönündeki haberi şaşkınlıkla karşıladı.
- Haberi
SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN FANATİK'E TEPKİ samsun haber samsundan haberler samsundanhaberler samsunhaberleri samsunhaber samsunspor samsunfanatik samsuntaraftar

TFF 1. Lig'in 5. haftasında İstanbulspor'a 3-0 mağlup olan Yılport Samsunspor'da moraller bozukken, yaygın basında yazılan bir haber, sinirleri daha da bozdu. Alınan yenilgi sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kırmızı-Beyazlı taraftarlarca istifaya davet edildiği yönünde ortaya atılan iddia, Samsunspor yönetimi ve camia tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Ne sosyal medyada ne de reel hayatta Teknik Patron Sağlam'ın arkasında duran ve tam destek veren taraftarların, istifa çağrısında bulunmadığı halde Türkiye'nin en önemli gazetelerinden birinde böyle bir yazı yazılması, Kırmızı-Beyazlı yönetimi oldukça sinirlendirdi. Samsunspor konuyla ilgili sessizliğini korurken, taraftarlar o gazeteye gereken tepkiyi sosyal medyadan gösterdi.

FANATİK'İ KINIYORUZ 

1965 Samsunspor Derneği sosyal medya üzerinden yapılan haberi kınayan bir bildiri yayımladı. İşte o kınama mesajı; Geçtiğimiz gün evimizde oynadığımız İstanbulspor - Samsunspor karşılaşmasını sonrası Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre "Alınan sonuçlardan memnun olmayan Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterirken, istifaya davet etti" iddiası tamamıyla yalandır.

ALAYCI BAŞLIKLAR ATILIYOR

Daha evvel de "Adı Üstünde Hazırlık" diye kendince alaycı başlıktan atanlar bu kez yeni bir algı oyununa geçerek bu kez de teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam üzerinde gitmek istemiştir. Artık bu tür algı operasyonlarını büyük Samsunspor taraftarının yemediğini, yutmadığını bilmelerini ve aksine bizi daha çok birbirimize kenetlediğini ve hedefimize; başkanıyla, teknik adamıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla, koca bir camiayla koşacağımızı bilmelerini isteriz.

UYDURMA METİN

Söz konusu uydurma metin için Fanatik Gazetesi'ni kınıyor, tüm büyük Samsunspor taraftarlarımızı bu tarz yalan ve uydurma haberlere itibar etmemelerini, 1965 Samsunspor Derneği olarak bu alçak lobilerinin her zaman karşısında duracağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, TARAFTARINDAN, FANATİK'E, TEPKİ, samsun, haber, samsundan, haberler, samsundanhaberler, samsunhaberleri, samsunhaber, samsunspor, samsunfanatik, samsuntaraftar,
Yorumlar
Haber Yazılımı