Haber Detayı
19 Mayıs 2021 - Çarşamba 09:44 Bu haber 1506 kez okundu
 
SAMSUNSPOR TARAFTARI TEPKİLİ
SAMSUNSPOR TARAFTARI TEPKİLİ Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiri yağmurunu tutarken; 'söylesene hoca takım neden oynamıyor' şeklinde soru soruyor.
- Haberi
SAMSUNSPOR TARAFTARI TEPKİLİ

Samsunspor haber- Samsundan haberler 

 

Yılport Samsunspor taraftarı, Altınordu karşılaşmasındaki kötü oyun sonrası Ertuğrul hocaya ve futbolculara tepki gösterdi. Altınordu maçının ardından sosyal medya üzerinden özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve oyunculara ağır eleştirilerde bulunan taraftarlar, ''Söylesene bize hoca takım neden oynamıyor?'' şeklinde sorular sorarak tepkilerini dile getirdiler. Altınordu ile oynanan play off yarı final ilk maçının ardından teknik direktör Sağam'ın maç değerlendirmesi ise ayrıca tepkilere neden oldu. İşte Sağlam'ın maçın ardından söyledikleri; 

 

İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYORDU

 

Ertuğrul Sağlam “İki takımın da finale çıkmak için verdiği mücadele çift ayaklı maçlarda oyunun bazen temkinli oynanmasına, gol yememe adına ortaya durgun oyun çıkmasına sebep oluyor. Aslında iş istediğimiz gibi de gidiyordu. Çok gereksiz bir duran top golü yedikten sonra risk almaya başladık. Rakip kaleye daha fazla gitmeye başladık. Bununla beraber de arkada 1-2 tane açık verdik. Sonrasında oyuncu değişiklikleriyle oyunu biraz daha rakip alana yıktık. 

 

ÇOK İSTEDİK

 

Sağlam ''Üretmeye çalıştık ama çok başarılı olamadık, daha fazlasını bekliyordum. Rakip 10 kişi kalmadan önce oyun formatında çeşitli değişikliklere gittik. Oyunu kenarlara alıp kenarlardan ceza sahası içinde buluşturmaya çalıştık. Rakip merkezi çok kalabalık bir şekilde savunuyordu. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla kaleye gelmeye başladık. Pozisyon da bulduk. Sonrasında bu baskılar rakibi hata yaptırdı ve penaltıyı bulduk. Atabilseydik çok iyi olacaktı, iyi bir skorla buradan ayrılacaktık. Fakat futbolda tabii böyle şeyler olabiliyor.''  

 

SAMSUNSPOR TARAFTARINI SEVİNDİRECEĞİZ

 

''Bizim takımın kalitesi, inancı bu skorun üstesinden gelebilecek seviyede. Ben futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum ki Cumartesi günü çıkacaklar ve bu skorun üstesinden gelecekler. Samsunspor’u önce finale, sonra da Süper Lig’e çıkaracaklar. Bu inancım hala çok taze bir şekilde duruyor. İzleyici açısında çok keyifli bir karşılaşma olmadı. Rakibimizi bu maç için tebrik ediyorum. Hakemi de tebrik ediyorum güzel bir maç yönetti. Önümüzde çok fazla bir zaman yok. Cumartesi’ye kadar hem dinlenip hem de bize finali getirecek hazırlıkları yapıp inşallah Samsunspor taraftarlarını sevindireceğiz."


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, TARAFTARI, TEPKİLİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı