Haber Detayı
23 Mart 2021 - Salı 09:26 Bu haber 1363 kez okundu
 
SAMSUNSPOR PSİKOLOJİK DESTEK ALACAK
Şampiyonluk hedeflerinin takımı büyük stres altına soktuğunu belirten Başkan Yıldırım, "Hepimiz stres altındayız dedim. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Acilen bizim takıma psikolog getirmemiz lazım. Acilen oyuncu grubunun kafalarını rahatlatmazsak korkuyorum; rakiplerimiz aleyhimize çalışacak sahada bizi sinirlendirecek ve yine kartlar göreceğiz. Bunun önüne geçmeliyiz" dedi.
- Haberi
SAMSUNSPOR PSİKOLOJİK DESTEK ALACAK

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezonun sonu yaklaştıkça takım olarak ister istemez büyük bir stres altına girdiklerini söyledi. Özellikle son iki maçta takım üzerindeki baskı ve yaşadıkları stresten doğan bazı hatalarının olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Milli maç için lige verilen ara bize ilaç gibi gelecek. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden destek isteyeceğiz. Konuyla Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal ilgilenecek. Ben geçenlerde OMÜ'de yapılan bir programa katıldım. Orada rektör bey ve psikoloji bölümünden hocalarımızla konuştuğumuzda sizlerle bir iş birliği yapmayı planlıyoruz dedim.  Hem altyapıda yer alan gençelere düşünce tarzını oturtalım çocuklarımız problemli olmasın dedik hem de A takım oyuncularımızın zaman zaman girdiği stresli dönemlerinde ki o dönemde başladı. Altınordu maçında stresi  kaldıramadık ve 2 kırmızı kart yedik. Bunun hemen arkasından Giresunspor maçında yine aynı şekilde kazanma arzusu ve hırsı bizim yine kart görmemeze sebebiyet verdi" dedi. 

 

ARTIK BENDE BU STRESİ KALDIRAMAZ OLDUM

 

Başkan Yıldırım, "Bakıyorsunuz Kerem Can kart sonrası ağlayarak sahadan çıkıyor neden; çünkü stresten üzüntüden. Peşine aynı şekilde Kubilay da yaşandı. Çocuk ne oldugunu anlamayamadı şoka girdi. Oyuncularımız iki maçta kırmızı kart gördü diye ortalığı yangın yerine çevirmeye hiç gerek yok. Arkadaşlar; bizim sakin olmamız lazım. Bizim herşeyi masaya yatırıp iyi analiz yapmamız gerekiyor. Ben dün hocama söyledim; hocam bu stresi sende futbolcularda taraftarda basında kaldıramıyor. Artık bende bu stresi kaldıramaz oldum. Hepimiz stres altındayız dedim. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Acilen bizim takıma psikolog getirmemiz lazım. 1,2,3 seans ne kadar gerekiyorsa yapalım bunu. OMÜ ile iletiişime geçilsin konuşun çünkü bu oyuncu grubunun kafalarını rahatlatmazsak korkuyorum; rakiplerimiz aleyhimize çalışacak sahada bizi sinirlendirecek bunun önüne geçmeliyiz" dedi.  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, PSİKOLOJİK, DESTEK, ALACAK, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı