Haber Detayı
08 Aralık 2020 - Salı 08:11 Bu haber 1572 kez okundu
 
SAMSUNSPOR MENEMENSPOR MAÇI NE ZAMAN ? SAAT KAÇTA ?
TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor ligin 13. haftasında kendi sahasında Menemenspor ile oynayacak. Samsunspor - Menemenspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
- Haberi
SAMSUNSPOR MENEMENSPOR MAÇI NE ZAMAN ? SAAT KAÇTA ?

Samsunspor haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında Menemenspor ile kendi evinde karşılaşacak. Hafta sonunu Balıkesirspor maçının ertelenmesi nedeniyle dinlenerek geçiren Yılport Samsunspor ligde oynadığı 11 maçta topladığı 20 puan ile 5'inci sırada bulunuyor. Menemenspor ise 11 maçta 13 puanla 11'inci basamakta yer alıyor. Peki  Yılport Samsunspor - Menemenspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

YILPORT SAMSUNSPOR - MENEMENSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

8 Aralık Salı günü saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Yılport Samsunspor - Menemenspor mücadelesini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mert Güzenge yönetecek. Yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Burak Cansız yapacak. Maçın 4. hakemi ise Selim Özen olacak. 
Korona virüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşma TRTSPOR ve BEİNSPORTS MAX 1 kanallarından canlı olarak seyredilebilecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, MENEMENSPOR, MAÇI, NE, ZAMAN, ?, SAAT, KAÇTA, ?,
Yorumlar
Haber Yazılımı