Haber Detayı
08 Aralık 2020 - Salı 20:32 Bu haber 1779 kez okundu
 
SAMSUNSPOR MENEMENSPOR MAÇ SONUCU 1-1
Yılport Samsunspor, zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan Menemenspor karşılaşmasında bekleneni veremedi. İlk 45 dakikada iyi bir futbol ortaya koyan Samsunspor, maçın genelinde çok sayıda net pozisyona girmesine rağmen Menemenspor karşısında galibiyet golünü bulamadı.
- Haberi
SAMSUNSPOR MENEMENSPOR MAÇ SONUCU 1-1

TFF Birinci Ligi'nin 13'ncü haftasında Yılport Samsunspor, sahasında Menemenspor'u konuk etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya konuk takım hızlı başladı. İlk dakikalarda özellikle iyi kontraya çıkan Başkent ekibi, karşılaşmanın 5 dakikasında  Olatunbosun ile skor avantajını eline geçirdi. Bu golden sonra oyunda önce dengeyi sağlayan sonra üstünlüğü eline geçiren kırmızı beyazlılar, Nadir ile 12'nci dakikada skora denge getirdi. Kalan sürede ev sahibi takımın atak oyununa rağmen skorda denge değişmedi ve takımlar soyunma odasına1-1'lik eşitlik ile gittiler. 

Samsunspor yara aldı

Samsunspor karşılaşmanın ikinci yarısında daha kontrollü bir oyunu tercih etti. Organize ataklarla Menemenspor savunmasını zorlayan Samsunspor, özellikle Burak Çalık ile galibiyet golünü arasada bir türlü istediği pozislyonları bulamadı. Samsunspor Menemenspor karşısında aldığı beraberlik ile ligde puanını 21'e yükseltirken zirve mücadelesinde hesapta olmayan bir yara aldı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, MENEMENSPOR, MAÇ, SONUCU, 1-1, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı