Haber Detayı
20 Nisan 2021 - Salı 10:15 Bu haber 1573 kez okundu
 
SAMSUNSPOR MAÇINDA ORUÇ AÇAN FUTBOLCULARA YARKADAŞTAN TUHAF TEPKİ
Samsun’da futbolcuların sahada açtığı oruç, Türkiye’nin gündemine otururken CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş'ın sahada açılan orucu eleştirmesi şaşırttı.
GÜNDEM Haberi
SAMSUNSPOR MAÇINDA ORUÇ AÇAN FUTBOLCULARA YARKADAŞTAN TUHAF TEPKİ

 

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, sahada açılan orucu eleştirirken Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yaptığı açıklamayla futbolculara desteğini gösterdi. TFF 1. Lig’in 31. haftasında Yılport Samsunspor ile Bursaspor arasında oynanan maçın 26. dakikasında iki takım futbolcuları yedek kulübesi önüne gelerek oruçlarını açtı.

 

baris yarkadas Ana Manşet

 

Gazeteci Barış Yarkadaş, futbolcuların fotoğrafını alıntılayıp “Bu nedir şimdi? Kime gösteriş yapıyorsunuz?” diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

 

“BUNLARA AKIL FİKİR VER…”

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş’ın sözlerine karşılık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Günde 60-70 tane iftar yapmayı gösterişten saymayan bir zihniyet, gencecik evlatlarımızın açtığı orucu kafaya takmış. Allah’ım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bunlara akıl fikir ver. Rabbim evlatlarımızın oruçlarını kabul eylesin.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, MAÇINDA, ORUÇ, AÇAN, FUTBOLCULARA, YARKADAŞTAN, TUHAF, TEPKİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı