Haber Detayı
27 Aralık 2020 - Pazar 18:08 Bu haber 2077 kez okundu
 
SAMSUNSPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
Yılport Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı-Beyazlılar, puanını 30' yükselterek ligde 3. sıraya yerleşti
- Haberi
SAMSUNSPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

İLK YARIDA EŞİTLİK

TFF 1. Lig 16. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadyumu'nda oynanan maçta Kırmızı-Beyazlı ekip rakibini Gökhan Alsan ve Burak Çalık'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. 25. dakikada ceza sahası içerisinde yerde kalan Gökhan Alsan kazanılan penaltıyı gole çevirdi(0-1). 40. dakikada ise ev sahibi ekip Beykan'la eşitlik sağladı ve devre bu skorla sona erdi.

 

BURAK'LA ÖNE GEÇTİK


İkinci 45 dakikada Yılport Samsunspor kontra ataklar ile öne geçme çabası içerisine girdi. Oyuna sonradan giren Ahmethan'la Kırmızı-Beyazlı ekip net gol pozisyonlarından yararlanamadı. 76. dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un pasında ceza sahası içerisinde buluşan Burak Çalık attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın geride kalan süreleri içerisinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor, zorlu deplasmandan da altın değerinde bir 3 puanla dönmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlılar bu skorla da 3'te 3'lük galibiyet serisi yakaladı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, KAZANMAYA, DEVAM, EDİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı