Haber Detayı
20 Kasım 2020 - Cuma 07:35 Bu haber 2143 kez okundu
 
SAMSUNSPOR GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
TFF 1. Lig'de milli aranın ardından 10. hafta maçları 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçlar ile başlıyor. Samsunspor, Giresunspor deplasmanına çıkıyor. Peki, Samsunspor, Giresunspor maçı saat kaçta? hangi kanala?
- Haberi
SAMSUNSPOR GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber 

İSTATİSTİKLERDE GİRESUNSPOR ÜSTÜN

Yılport Samsunspor ile Giresunspor daha önce resmi ve özel maçlar olmak üzere toplam 49 kez birbirlerine rakip oldular. Bu maçlarda Samsunspor 18, Giresunspor da 20 kez sahadan galip ayrıldı. 2 takım arasında oynanan 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 2 takım arasında oynanan mücadelelerde 22 karşılaşmaya Giresunspor ev sahipliği yaptı. Giresun’da oynanan bu karşılaşmalarından 4’ünü kırmızı-beyazlılar kazanırken, Giresunspor ise 13 karşılaşmadan galip ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

TOMANE VE BOLİ  TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Yılport Samsunspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını Teknik Sorumlu Gökhan Ceylani nezaretinde sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda hareketlilik ile ısınma, 4'e 4 jokerli oyuncu, 10'a 10 oyun ve 11'e 11 taktik çalışması yapıldı. Antrenmana Karadağ Milli Takım kampındaki Vukan Savicevic katılmadı. Sakatlıkları bulunan Tomane ve Boli ise sağlık ekibiyle birlikte takımdan ayrı çalıştı.

SAMSUNSPOR BUGÜN YOLA ÇIKIYOR

Kırmızı-Beyazlı ekip bugün sabah antrenmanının ardından Karadeniz derbisi için karayolu ile Giresun'a gidecek.

Yılport Samsunspor, deplasmanda oynayacağı zorlu Giresunspor maçı için bugün yola çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar, bugün sabah yapacağı antrenmanın ardından saat 14.00'da karayolu ile Giresun'a gitmek için Nuri Asan Tesisleri'nden yolcu edilecek. Samsunspor kafilesinde sakatlıkları devam eden Kevin Boli, golcü Tomane ve karantina süreci devam eden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yer almayacak. Sağlam'ın yokluğunda takımın başında Teknik Sorumlu Gökhan Geylani görev yapacak.

GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
 

TFF 1. Lig'de milli aranın ardından 10. hafta maçları 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçlar ile başlıyor. Samsunspor deplasmanda 4 maçtır kaybetmiyor, toplamda 4 maçtır kaybetmiyor. Giresunspor, ligde son maçını kazanırken evinde oynadığı son maçı da kaybetti. Samsunspor, 16 puanla 4. sırada bulunuyor. Giresunspor ise 14 puanla 7. sırada bulunuyor.

TFF 1. Lig'de 10. hafta maçları başlıyor. Giresunspor - Samsunspor maçı, 21 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda  oynanacak. Mücadelenin hakemi, Burak Pakkan olacak. Burak Pakkan'ın yardımcılıklarını ise Murat Altan ve Mehmet Akıncık üstlenecek. Zorlu mücadele, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla seyircisiz oynanacak. 

HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

TFF ile TRT arasında yapılan yayın hakları anlaşmasıyla birlikte, tüm TFF 1. Lig maçları TRT ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanıyor. Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Giresunspor - Samsunspor maçı da TRT SPOR kanalından naklen izlenebilir. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, GİRESUNSPOR, MAÇI, NE, ZAMAN?, SAAT, KAÇTA?, HANGİ, KANALDA?,
Yorumlar
Haber Yazılımı