Haber Detayı
08 Kasım 2020 - Pazar 12:51 Bu haber 1745 kez okundu
 
SAMSUNSPOR GİRESUNSPOR DEPLASMANINDA SAHAYA ÇIKIYOR
Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geliyor. Giresun Atatürk Stadı'nda saat 19.00 da başlayacak zorlu mücadelede hakem Burak Pakkan düdük çalacak.
- Haberi
SAMSUNSPOR GİRESUNSPOR DEPLASMANINDA SAHAYA ÇIKIYOR

Samsunspor Haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

Milli maçlar nedeniyle TFF Birinci Ligi'e verilen 15 günlük aranın ardından Yılport Samsunspor, bu akşam Giresunspor deplasmanında sahaya çıkacak. Zirve hesapları yapan kırmızı beyazlı ekipte, hedef Giresun'dan 3 puanla dönmek. Saat 19.00'da oynanacak  Karadeniz derbisi TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Giresunspor ile daha önce 49 kez karşılaşan Samsunspor, 18 maçtan galibiyetle ayrıldı ve 11 müsabaka beraberlikle tamamlandı.

SAMSUNSPOR'DA EKSİKLER VAR

Kırmızı beyazlı ekipte, bu akşam ki zorlu karşılaşmada sakatlıkları devam eden Kewin Boli ve Tomane forma giyemeyecek. Giresunspor deplasmanındaki son galibiyetini 1 Şubat 2015’te alan Samsunspor, bu tarihten sonra Giresun’da oynadığı 3 karşılaşmadan da galip gelemedi. En son 2017-2018 sezonunun son haftalarında Giresunspor ile karşılaşan Kırmızı-Beyazlılar, Muhammet Beşir’in golüyle 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1 mağlup ayrılarak o sezon TFF 2. Lige düşmüştü. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, GİRESUNSPOR, DEPLASMANINDA, SAHAYA, ÇIKIYOR, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı