İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
İşte en son rakam
İşte en son rakam
Palamut bereketi
Palamut bereketi
Haber Detayı
23 Ekim 2021 - Cumartesi 10:24 Bu haber 1062 kez okundu
 
SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE
SPOR Haberi
SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Evinde Bu akşam Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek olan Samsunspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine.

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig 10. hafta müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geride kalan haftalarda Samsunspor ilk haftasını BAY geçtiği ligde 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puan toplayabildi. B. B. Erzurumspor ise bu sezon oynadığı 9 karşılaşmanın 6’sını kazanıp, 3’ünü kaybetti.

Samsunspor kazanmıştı

Kırmızı-Beyazlı ekip ve B.B. Erzurumspor, tarihlerindeki 3. randevuya çıkacak. Samsunspor ile B. B. Erzrumspor daha önce 2 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 1’ini Samsunspor kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2 takım daha önce Samsun’da 1 kez karşılaştılar. Bu karşılaşmayı Yılport Samsunspor 1-0 kazanmıştı.

Çapa galibiyet istiyor

Antrenmanda da futbolcularıyla bire bir olarak ilgilenen Teknik Direktör Fuat Çapa, yarın akşam oynanacak Erzurumspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılmak için sahada mücadele edeceklerini söyledi.

Samsunspor'un sahaya Nurullah, Boli, Barış, Ali, Soner, Diomande, Gökhan, Hasan, Fofana, Yasin ve Mehmet Akyüz ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

kaynak:samsun şehir gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, GALİBİYET, PEŞİNDE,
Yorumlar
Haber Yazılımı