Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 07:55 Bu haber 1390 kez okundu
 
SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE
Samsunspor bu akşam deplasmanda kritik maçta Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Beyazlılar'da tek hedef 3 puan olacak.
SPOR Haberi
SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Samsunspor, TFF 1. Lig 6. hafta maçında bu akşam  Denizlispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.00 da başlayacak zorlu mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TRT Spor'dan yayınlanacak

TFF 1. Ligde haftanın önemli karşılaşmalarından bir tanesi bu akşam oynanacak. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yılport Samsunspor, deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Kritik kaşılaşmada hakem Burak Şeker düdük çalacak. Bu zorlu 90 dakika TRT Spor ekranlarından ise canlı olarak yayınlanacak.

4 isim götürülmedi

Samsunspor'da bu zorlu karşılaşma öncesinde sakat ve hazır olmayan oyuncular forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlılar'da Fofana, Barış Başdaş, Melunoviç ve Polat Yaldır Teknik Direktör Mehmet Altıparmak tarafından Denizlispor deplasmanına götürülmedi.

47. Randevu oynanacak

Samsunspor ve Denizlispor daha önce resmi olarak 46 kez birbirlerine rakip oldular. Aralarındaki 46 karşılaşmanın 20'sini Samsunspor, 14'ünü ise Denizlispor kazandı. 2 takım arasında oynanan 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

samsunşehir gazetesi

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, GALİBİYET, PEŞİNDE,
Yorumlar
Haber Yazılımı