Haber Detayı
14 Nisan 2021 - Çarşamba 12:36 Bu haber 1741 kez okundu
 
SAMSUNSPOR'DAN KRİTİK PUAN KAYBI MENEMENSPOR 2 SAMSUNSPOR 2
Kırmızı beyazlılar, Menemenspor karşısında kritik haftada puan kaybı yaşadı. Samsunspor, Mathias'ın golüyle skor avantajını yakalamasına rağmen Omar ve Mahamadou'nun golleriyle geriye düşse de son dakikalarda Veli Çetin'in golüyle sahadan 2 - 2'lik beraberlikle ayrıldı.
- Haberi
SAMSUNSPOR'DAN KRİTİK PUAN KAYBI MENEMENSPOR 2  SAMSUNSPOR 2

Samsunspor Haber 

Spor Toto Birinci Ligi'nin 30'ncu haftasında Yılport Samsunspor, İzmir deplasmanında Menemenspor'a konuk oldu.

Menemen İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Yılport Samsunspor, dakikalar ilerledikçe oyunda üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Özellikle Yasin ve Hamroun ile kanatlardan etkili olmayı başaran Samsunspor, 24'ncü dakikada Mathias'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyundaki etkinliği azalan kırmızı beyazlılar, Omar'ın golüne engel olamadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

BERABERLİK SON DAKİKALARDA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinede etkisiz bir oyunla başlayan Samsunspor, topa hakim olmayı başarsada Menemenspor kalesinde etkili pozisyonlar üretmekte zorlandı. Savunmasında da büyük boşluklar veren kırmızı beyazlılar, rakibine kontra atak fırsatları verdi. Menemenspor yakaladığı hızlı atak şansını iyi değerlendirerek Mahamadou ile 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda beraberlik için rakip kaleye yüklenen Samsunspor sok dakikalarda gelen Veli Çetin'in golüyle sahadan 2-2'lik beraberlik ile ayrılırken ligde Adanademirspor'un ardından 3. sıraya geriledi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR'DAN, KRİTİK, PUAN, KAYBI, MENEMENSPOR, 2, , SAMSUNSPOR, 2, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı