Haber Detayı
26 Kasım 2020 - Perşembe 08:50 Bu haber 1729 kez okundu
 
SAMSUNSPOR'DA NE SAKATLIK BİTİYOR NE KORONA
Samsunspor'da üst üste gelen ve ligin başından itibaren takımda eksiklere sebep olan korona vakaları gibi yaşanan sakatlıklıklar da Ertuğrul Sağlam'ın kadro kurmasını zorlaştırıyor. Zorlu Tuzlaspor maçı öncesinde kaptan Caner Arıcı, Veli Çetin, ve Ahmethan Köse'den gelen sakatlık haberleri üzüntü yarattı.
- Haberi
SAMSUNSPOR'DA NE SAKATLIK BİTİYOR NE KORONA

Samsunspor haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

Samsunspor'da zorlu Tuzlaspor maçı öncesinde kaptan Caner Arıcı, Veli Çetin, ve Ahmethan Köse'den gelen sakatlık haberleri üzüntü yarattı.

Yılport Samsunspor'dan, zorlu Tuzlspor maçı öncesinde üç kötü haber birden geldi. Kırmızı-Beyazlılar kaptan Caner Arıcı, Veli Çetin, ve Ahmethan Köse'nin sakatlık durumları ile ilgili açıklama yaptı. 3 futbolcunun tedavisine başlandığını belirten Samsunspor, "Giresunspor maçında ayak bileği burkulan Caner Arıcı’nın yapılan kontrollerinde bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Pazar günü yapılan antrenmanda sağ kasığında zorlanma sonucu antrenmanı bırakan Ahmethan Köse’nin yapılan kontrollerinde ilgili bölgede kanama tespit edilmiştir. Antrenman esnasında sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Veli Çetin’in yapılan kontrol sonrası ilgili bölgesinde zorlanmaya bağlı kanama tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine başlanmıştır" açıklamasında bulundu. 

Samsunspor'da ayrıca Başkan Yüksel Yıldırım, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da koronavirüs nedeniyle karantinada bulunuyor. 

Samsunspor'da üst üste yaşanan korona vakaları ve sakatlıklar taraftarlar tarafından ne sakatımız bitiyor ne koronamız yorumları yapılmasına neden oldu.   

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR'DA, NE, SAKATLIK, BİTİYOR, NE, KORONA, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı