Haber Detayı
23 Aralık 2020 - Çarşamba 09:53 Bu haber 2015 kez okundu
 
SAMSUNSPOR'DA NADİR ÇİFTÇİ DEVREYİ KAPATTI
Yılport Samsunspor'da sakat oyuncular kervanına Nadir Çiftçi de katıldı. Kırmızı beyazlı oyuncu, Boluspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Başarılı futbolcunun dün çekilen MR sonucuna göre devreyi kapattığı açıklandı.
- Haberi
SAMSUNSPOR'DA NADİR ÇİFTÇİ DEVREYİ KAPATTI

Samsunspor Haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

Yılport Samsunspor'da Boluspor maçında 50. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan ve yapılan kontrollerde arka adelesinde çekme olduğu tespit edilen Nadir Çiftçi'nin çekilen MR sonrası devreyi kapattığı öğrenildi. Nadir Çiftçi'nin sakatlığı devre arası yapılacak transferlerde Samsunspor'da farklı bir yol haritası izlenmnesine sebep olabilir.  

BURAK ÇALIK 'MI? AHMETHAN KÖSE Mİ?

Samsunsporlu taraftarlar sosyal medya hesaplarından Nadir'e 'geçmiş olsun' mesajlarıyla destek olmaya çalıştı. Yaşanan bu gelişme neticesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam, devre arasına kadar oynanacak Ankaraspor ve Adanaspor karşılaşmalarında forvette kimi oynatacağını düşünüyor. Bu iki maçta Burak Çalık ya da Ahmethan Köse ikilisinden biri forvette göre yapacak. Hangi ismin ileri uçta oynayacağına karar verecek olan deneyimli teknik adam Burak Çalık'ı ileri uçta oynatarak sol kanada bir isim çekebilir ya da Burak çalık yerinde oynamaya devam ederse Ahmethan Köse'yi forvette izleyebiliriz. Forvet ucunda kimin oynayacağı konusunda Ertuğrul Sağlam'ın kararı merakla bekleniyor. 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR'DA, NADİR, ÇİFTÇİ, DEVREYİ, KAPATTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı