Haber Detayı
16 Kasım 2020 - Pazartesi 11:18 Bu haber 1823 kez okundu
 
SAMSUNSPOR'DA BRİCE DJA DJEDJE SESLERİ YÜKSELİYOR.
Yılport Samsunspor'un, geçtiğimiz sezon Kayserispor'da forma giyen ve şuanda kulüpsüz olan Brice Dja Djedje ile prensip anlaşmasına vardığı ve ön protokol imzaladığı iddia edilse de kulüpten şu ana kadar hiçbir resmi açıklama yapılmadı.
- Haberi
SAMSUNSPOR'DA BRİCE DJA DJEDJE SESLERİ YÜKSELİYOR.

Samsunspor Haber -  Samsun haber - Samsundan haberler 

Yılport Samsunspor, Ocak ayında başlayacak transfer dönemi için çalışmalara başladı. Kırmızı beyazlı ekibin, geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen ön libero  Brice Dja Djedj ile prensipte anlaşıldığı iddia edilse de İsmi resmi olarak açıklanmayan Brice Dja ile ön protokol imzaladığı sosyal medyada dolanan Samsunspor ilk transferinin bu ayın 23'ü ile 25'i arasında Samsun'a getirecek. Şuanda kulüpsüz olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Kayseri'de 31 maçta görev yapmış 1 de asist kaydettmişti.

Kayserispor'da oynadığı dönemde teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadroda düşünmüyorum şeklinde açıklama yapılarak eleştirilen Djedje sosyal medya hesabından ''Sakin kalıyorum ve size hiç cevap vermiyorum. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın. Beni bitirmeye veya benim hakkımda bir şeyler uydurmaya çalışmayın. Daha 1 hafta önce geldiniz. O yüzden benim hakkımda yanlış bilgileriniz varsa rica ediyorum konuşmayın.'' şeklinde açıklamalar yaparak gündeme gelmiş ve tartışma alevlenmişti.

Djedje şuanda kulüpsüz olsada kariyerinde PSG, Marsilya ve Watford gibi önemli kulüplerin formasını terletti. Türkiye'de ise Ankaragücü ve Kayserispor formaları giydi. 

Oyuncunun transfermarkt'aki en yüksek bonservis bedeli 4.5 milyon euro'yu görmüştü. Fildişi Sahili eski milli oyuncusuda olan Djedje'nin güncel piyasa değeri 500 bin euro. 

Dja Djedje kimdir?

23 Ara 1990'da Fildişi Sahili'nde dünyaya gelen Brice Dja Djedje, futbola PSG'de başladı. 20 yaşında Evian'ın yolunun tutan sağ bek oyuncusu, 2014 yılında Fransa'nın köklü ekiplerinden Marsilya'ya 700 bin euro karşılığında transfer oldu. 2 yıl boyunca Marsilya'da forma giyen ve performansıyla dikkat çeken Dje, 3.6 milyon euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Watford'a transfer oldu. 2 yıl boyunca İngiliz ekibinde görev alan başarılı futbolcu, 2018'e Lens'e kiralanmasının ardından sezon sonu Ankaragücü'ne transfer oldu.

Sağ bek ve ön liberoda forma giyebilen Dje, sezon başı Kayserispor'a transfer olmuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR'DA, BRİCE, DJA, DJEDJE, SESLERİ, YÜKSELİYOR., ,
Yorumlar
Haber Yazılımı