Haber Detayı
20 Aralık 2020 - Pazar 01:59 Bu haber 1907 kez okundu
 
SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Erteleme maçında Balıkesirspor karşısında 3 puan alarak moral bulan Yılport Samsunspor, bugün evinde Beypiliç Boluspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada Samsunspor'da hedef yine 3 puan.
- Haberi
SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Samsunspor haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

HEDEF GALİBİYET

TFF 1. Lig 15. hafta maçında Yılport Samsunspor evinde bugün Beypiliç Boluspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz haftayı Aydeniz Et Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Kırmızı-Beyazlı ekip Boluspor' karşısında da 3 puan alarak havayı sürdürmek istiyor. 

KAZANAN KADRO

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,  Balıkesirspor karşısında kazanan kadroyu bu maçta da sahaya sürmeye planlıyor. Samsunspor'da sakatlıkları bulunan Veli Çetin, Caner Arıcı ve golcü oyuncu Tomane bu karşılaşmada görev alamaycak. Samsunspor Boluspor mücadelenini ardınan önümüzdeki haftalarda sırayala Ankaraspor ve Adanaspor ile karşılaşacak. Hedef 3 karşılaşmadan  9 puan toplayabilmek.

YILDIRIM EVİNDEN İZLEYECEK

Uzun süredir Koronavirüs tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu olan Başkan Yüksel Yıldırım, Beypiliç Boluspor ile oynanacak karşılaşmayı evinden izleyecek. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Yüksel Yıldırımn'ın 3-4 hafta daha evinde tedavi göreceği öğrenildi.   

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, BOLUSPOR, MAÇI, NE, ZAMAN?, SAAT, KAÇTA?, HANGİ, KANALDA?,
Yorumlar
Haber Yazılımı