Haber Detayı
11 Nisan 2021 - Pazar 13:23 Bu haber 1622 kez okundu
 
SAMSUNSPOR BALIKESİR'E TAKILMADI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
Yılport Samsunspor, Tuzlaspor'dan sonra bugünde sahasında Balıkesirspor'u Veli Çetin'in golüyle 1 - 0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, Balıkesirspor karşısında aldığı galibiyetle ligde puanını 57'ye çıkardı ve GZT Giresunspor ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu.
- Haberi
SAMSUNSPOR BALIKESİR'E TAKILMADI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

Samsunspor Haber - Samsundan haberler

Yılport Samsunspor, Tuzlaspor'dan sonra bugünde sahasında Balıkesirspor'u mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, Balıkesirspor karşısında aldığı galibiyetle ligde puanını 57'ye çıkardı ve GZT Giresunspor ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. Bir anlamda ilk ikide ki yerini de koruyan Yılport Samsunspor'un Süper Lig hedefini gerçekleştirebilmesi için geriye sadece 5 maçı kaldı. Kırmızı beyazlılar, sırasıyla Menemenspor, Bursaspor, Boluspor, Ankaraspor ve Adanaspor ile oynayarak sezonu tamamlayacak. 

 

KAZANMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Samsunspor'un kalan maçta maksimum puanı toplayarak ilk ikiden de olsa Süper Lig'e yükselmeyi planlıyor. Yapılan hesaplar şimdilik tıkır tıkır işliyor. Kırmızı beyazlılar, kazanmaya devam ettiği taktirde rakiplerinin maçlarına bakmaksızın Süper Lig hasretini gerçekleştirmiş olacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularının bugünkü mücadelesinden son derece memnun olduğunu ve bu tempolarını son 5 maça taşıyacaklarını söyledi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, BALIKESİR'E, TAKILMADI, GÜMBÜR, GÜMBÜR, GELİYORUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı