Haber Detayı
07 Kasım 2020 - Cumartesi 09:01 Bu haber 4295 kez okundu
 
SAMSUNSPOR ALTINORDU MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA
TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor ligin 9. haftasında kendi sahasında Altınordu'yu misafir edecek. Samsunspor - Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
- Haberi
SAMSUNSPOR ALTINORDU MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında Altınordu ile kendi evinde karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. lig ekibi Muğlaspor karşısında şok bir mağlubiyet alarak kupaya veda eden Samsunspor ligdeki zirve mücadeesini sürdürmek ve ligde yara almamak istiyor.

Samsunspor bu güne kadar oynadığı 8 mücadelede 4 galibiyet 3 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 15 puan topladı ve ligde 4 sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlıların rakibi Altınordu ise oynadığı 7 mücadelede 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 13 puan toplarken ligde 6.ıncı sırada yer alıyor.  

Peki Yılport Samsunspor - Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

YILPORT SAMSUNSPOR - ALTINORDU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

8 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Yılport Samsunspor - Altınordu mücadelesini Antalya Bölgesi üst klasman hakemi Burak Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını Anıl Usta, Nurettin Dinçer Demir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay. Karşılaşma korona virüs tedbirleri kapsamında sadece localarda yüzde 50 kapasitede seyirci alınarak oynanacak. Karşılaşma TRTSPOR ve BEİNSPORTS MAX 1 kanallarından canlı olarak seyredilebilecek.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, ALTINORDU, MAÇI, NE, ZAMAN, SAAT, KAÇTA, HANGİ, KANALDA,
Yorumlar
Haber Yazılımı