Haber Detayı
15 Nisan 2021 - Perşembe 09:30 Bu haber 1564 kez okundu
 
SAMSUNDAN HABERLER YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Play Medya Reklam Ajansı bünyesinde yayın hayatına başlayan Samsun’un yeni aylık gazetesi SAMSUNDAN HABERLER ilk sayısı ile olduğu gibi 2’inci sayısı ile de büyük beğeni topladı.
GÜNDEM Haberi
SAMSUNDAN HABERLER YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Play Medya Reklam Ajansı PM Dergi’den sonra SAMSUNDAN HABERLER aylık gazetesi ile Samsun’da yazılı basına bir ürün daha kazandırdı. Samsun’dan gündem, ekonomi, emlak, iş hayatı, siyaset, tarım gibi birçok alanda özel röportajların yer aldığı ve Samsun’un nabzını tutan SAMSUNDAN HABERLER ilk 2 sayısı ile okurların beğenisini kazanmayı başardı ve yoğun ilgi gördü. Özellikle oda ve dernek başkanlarının yanı sıra kamu kurum kuruluşlarının yetkilileri ile yapılan özel röportajlar ile çoğunluğun sesini duyurmayı başaran SAMSUNDAN HABERLER, Samsun’da aylık gazete kültürüne canlandırarak yazılı basın adına yeni bir dönem başlattı ve dikkatleri üzerine çekti. 

Ayrıca SAMSUNDAN HABERLER okurları, gazetelerini okurken fotoğraf çektirdi ve sosyal medya hesaplarında paylaşarak SAMSUNDAN HABERLER gazetesine olan beğenilerini dile getirdiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNDAN, HABERLER, YOĞUN, İLGİ, GÖRÜYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı