Haber Detayı
27 Aralık 2021 - Pazartesi 14:49 Bu haber 4237 kez okundu
 
SAMSUN'UN TÜRKİYE'YE AÇILAN MARKASI
Samsun'da kaliteli malzemelerle, farklı tostlar üretmek amacıyla yola çıkan Tost Point, lezzetiyle 7'den 70'e beğeni topluyor. Kısa sürede 5 şubeye ulaşan Tost Point, franchising sistemi ile bu özel tostları Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzet severlerle buluşturmayı amaçlıyor
- Haberi
SAMSUN'UN TÜRKİYE'YE AÇILAN MARKASI

2016 yılında Samsun'da küçük bir işletme olarak yola çıkan Tost Point, tosta getirdiği yenilikçi yorumlarla 7'den 70'e herkesin beğenisini topluyor. Yenilikçi lezzetlerin harmanlandığı Karmakarışık, Atom, Esmer Dilber ve Asil gibi birçok tost çeşidini üreten Tost Point, klasik tost severler için de menüsünde geleneksel tosta yer veriyor. 

36 FARKLI TOST ÇEŞİDİ
Zengin tost menüsüyle herkesin buluşma noktası olan Tost Point'te her damak tadına uygun lezzeti ve güler yüzlü hizmetiyle misafirlerine keyifli anlar vaat ediyor. Türkiye'nin geleneksel lezzeti tosta farklı yorumlar katan Tost Point, tam 36 farklı tost çeşidi sunuyor. Her damak tadına uygun bir lezzet sunmayı hedefleyen firma, gelen taleplere de bu şekilde cevap verme amacında. 

5 ŞUBE VAR
Samsun ve İzmir'de ikişer, Karabük Safranbolu'da ise 1 şubeyle hizmet veren Tost Point, gelen talepler doğrultusunda franchsing sistemi le bu tostları Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzet severlerle buluşturmayı hedefliyor. Merkezi Samsun 56'larda bulunan Tost Point ayrıca, İzmir Çeşme ve İzmir Bayraklı, Karabük Safranbolu ve Samsun Atakum'da hizmet veriyor. 

PLAY MEDYA'DAN ZİYARET
Samsun’un medya sektöründe başarılı markası olan Play Medya Reklam Ajansı (PMC), Tost Point İzmir Bayraklı şubesini ziyaret etti. Firma sahipleri Hakan Kaya ve Özgür Yüksel TAŞ, Tost Pointe başarılar dileyerek bu lezzeti herkesin tatması gerektiğini belirtti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'UN, TÜRKİYE'YE, AÇILAN, MARKASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı