Haber Detayı
27 Ağustos 2020 - Perşembe 12:32 Bu haber 3948 kez okundu
 
SAMSUN'UN PROFESYONEL YÖNETİCİ FİRMA TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ samsun samsunhaber samsunhaberleri samsundanhaberler samsundan haberler samsunapartmanyönetimi rotayapıyönetim
Samsun’da faaliyet gösteren profesyonel apartman, site ve tesis yönetiminin öncü firmalarının temsilcileri geleneksel hale getirilen aylık istişare toplantısı için bir araya gelerek, sektörle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
EKONOMİ Haberi
SAMSUN'UN PROFESYONEL YÖNETİCİ FİRMA TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ samsun samsunhaber samsunhaberleri samsundanhaberler samsundan haberler samsunapartmanyönetimi rotayapıyönetim

Samsundan haberler - Firma temsilcileri sektörün sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerilerini tartıştı. Toplantıda en önemli sorunlardan biri olan merdiven altı firmaların sektöre verdikleri zararlara dikkat çekildi. Hiçbir mali sorumluluğu olmayan firmaların uygun fiyat vurgusuyla sunmaya çalıştıkları hizmetin hakkini veremeyip hem sektöre hem site apartman sakinlerine verdikleri zararlar görüşüldü.

Toplantıya katilin sağlayan Samsun yapı yönetim, Rota yapı yönetim Artı yapı yönetim, Erg yapı yönetim, ve Beyaz yapı yönetim, Samsun genelindeki tüm firmalara çağrı yaparak birlik ve beraberlik talebinde bulundular.

Sektöre yon veren firmalar olarak; taban fiyat uygulamasının olması gerektiğini dile getirip, mali sorumlulukları olan kurumsal firmaların daha iyi hizmet verebilmeleri adına haksiz rekabet ortamının önüne geçilmesini istediklerini beyan ettiler.

Yönetim firmaları olarak samsunda yöneticiler derneğinin açılması için ilk adımların aylık istişare toplantılarıyla şekillendirilerek atılacağını bildiren firma yetkilileri, site ve apartmanların bu derneğe kayıt olacak, sorumluluk sahibi firmalardan hizmet almaları konusunda halkımızı bilinçlendirme çalışmalarına başlayacaklarını bildirdiler.

Geleneksel hale getirilen istişare toplantısında her ay bir araya gelerek daha fazla mali kayıtlı yönetim firmasını bir araya getirip, karşılıklı görüşme ve çözüm önerileri ile hizmet ettikleri binlerce site ve apartman sakinine hak ettikleri en iyi yönetim hizmeti sunmak istediklerini bildirdiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'UN, PROFESYONEL, YÖNETİCİ, FİRMA, TEMSİLCİLERİ, BİR, ARAYA, GELDİ, samsun, samsunhaber, samsunhaberleri, samsundanhaberler, samsundan, haberler, samsunapartmanyönetimi, rotayapıyönetim, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı