Haber Detayı
10 Eylül 2020 - Perşembe 09:15 Bu haber 1933 kez okundu
 
SAMSUN'UN O İLÇESİNDE PARKOMAT GERİ GELİYOR samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri parkomat samsunparkomat vezirköprü vezirköprüparkomat
Vezirköprü Belediyesi’nin Eylül ayı toplantısında alınan kararlardan biri yeniden parkomat uygulamasına dönüş kararı oldu.
GÜNDEM Haberi
SAMSUN'UN O İLÇESİNDE PARKOMAT GERİ GELİYOR samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri parkomat samsunparkomat vezirköprü vezirköprüparkomat

Samsundan haberler - Birkaç yıl önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde uygulanan ancak daha sonra uygulamadan kalkan parkomat uygulaması için imar değişikliği yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis kararına istinaden Vezirköprü Belediye Meclisi’nde de onaylandı.

Vezirköprü Belediye Meclisi’nin kararına göre; ilçemizdeki trafik akışının ve düzensiz otomobil park işlemlerinin düzenlenmesine yönelik olarak kararın alındığı belirtildi. Uygulamanın Samsun Büyükşehir Belediyesi kararına uygun olarak ayrıca imar değişikliğine gerek olmaksızın yapılabileceği kaydedildi.

NERELERDE UYGULANACAK?

Vezirköprü Belediye Meclisi’nin kararına göre; Fazıl Ahmet Paşa, Mehmet Paşa, Taşkale Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Köprülüler Caddesi’nde, Mehmet Paşa Mahallesi Org. Faruk Cömert Caddesi’nde, Cumhuriyet Mahallesinde Gazi Caddesi’nde, Fazıl Ahmet Paşa Mahallesi Fazıl Mustafa Paşa Caddesi’nde, Cumhuriyet Mahallesi 110. Sokak, 107. Sokak ve 121. Sokaklarda parkomat uygulaması başlayacak.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Vezirköprü’de parkomat uygulamasının, toplanma merkezi ve dolmuş hattı ile birlikte, alt yapısının tamamlanarak en geç yılbaşına kadar uygulamaya gireceği öğrenildi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'UN, O, İLÇESİNDE, PARKOMAT, GERİ, GELİYOR, samsun, samsunhaber, samsundanhaberler, samsunhaberleri, parkomat, samsunparkomat, vezirköprü, vezirköprüparkomat,
Yorumlar
Haber Yazılımı