Haber Detayı
12 Eylül 2020 - Cumartesi 07:56 Bu haber 1782 kez okundu
 
SAMSUN'UN MARKASI SPACEROOM FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR samsun samsunhaber samsundanhbaerler samsunhaberleri samsunkuaför sapceroom samsungelin samsungelinsaçı
Hizmet vermeye başladığı günden itibaren yaptığı farklı ve başarılı çalışmalarla adından söz ettirmeyi başararak alanında marka haline gelen Spaceroom Kuaför, verdiği birçok hizmetin yanı sıra özellikle gelin saçı ve makyajında fark yaratarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu başarının sırlarını Spaceroom Kuaför işletme ortağı Pınar Yıldırım’a sorduk.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
SAMSUN'UN MARKASI SPACEROOM FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR samsun samsunhaber samsundanhbaerler samsunhaberleri samsunkuaför sapceroom samsungelin samsungelinsaçı

Samsundan haberler - Özel Röportaj: Yaşar TUNCEL

PM DERGİ: Merhaba Pınar Hanım, öncelikle bize Spaceroom markasından bahsedebilir misiniz?
PINAR YILDIRIM: 2008 yılından itibaren profesyonel olarak hizmet vermekte olan Spaceroom markası, 2020 yılında da halen kendinden söz ettirmeye devam etmektedir. Spaceroom Kuaför artık sadece Samsun’da değil tüm Türkiye’de tanınan bir markadır ve salon misafirlerine tam profesyonel servisler sunmaktadır. Genel hizmetlerde yaklaşık 30 kişilik ve farklı bölümlerde uzmanlaşmış ekimizle hizmet vermekteyiz. Ayrıca ödüllü bir salon oluşumuz da bizim ayrıcalıklarımızdan bir tanesidir. 
PM DERGİ: Konseptinizin diğer işletmelerden farkı nedir?
PINAR YILDIRIM: Konseptimizin tamamen ahşap oluşu ve ayrıntıda nostaljik bir görüntü oluşturmamız bizi dekoratif açıdan oldukça farklı kılıyor diyebilirim. Ayrıca tezgahlarımızın kurulumunda oluşturduğumuz dizayn sebebiyle pandemi döneminde tezgah sayısı azaltmayan tek salonuz. 
PM DERGİ:  VIP oda hizmetiniz olduğunu biliyoruz. Bu odanın farkı nedir ve kimler tercih ediyor? 
PINAR YILDIRIM: VIP odada kişiye özel servisler ve sunumlar yapıyoruz. İç dizaynda nostaljik bir tasarımla ferahlatıcı bir yapıya sahip. Odamızın en önemli özelliği sadece randevu ile hizmet veriyor olmamız. İçerisinde kuaförlük hizmetlerinin tümünü barındıran kişiye özel bir oda. Müşterilerimize yıkama seti ve eski ahşap koltukları ile randevu saatinin gelişini beklerken konforlu bir ortam sunuyoruz. VIP odamız ayrıca diğer anlamda da gelin odası olarak hizmet vermektedir. Bununla birlikte tüm tesettürlü müşterilerimizi de burada ağırlamakta ve daha rahat bir ortam sunmaktayız. 
PM DERGİ: Sizde Spaceroom Kuaför’ün gelin saçında bir marka olduğunuzu düşünüyor musunuz? 
PINAR YILDIRIM: 12 yıllık meslek kariyerimin bana vermiş olduğu tecrübe ile bu meslekte ilerlemeye devam ediyorum. Özel gelin görüşmeleri, saç- makyaj provaları ile gelinlerime düğün günü öncesinde heyecanlarını minimuma indirmek için görüşmeler yapıyorum. Eğitmenlik kariyerimin de bende oluşturduğu tecrübe ile gelinlerimizin yüz şekillerine göre saç stilleri oluşturuyorum. Giyeceği gelinliği, tacı duvağı kullanacağı aksesuara kadar tüm detaylar benim için önemli. Onlara hep şu cümleyi kullanırım. “Emin ellerdesin bana güvenebilirsin, saç ve makyajın için tüm detayları bana bırakmalısın.” Gelinlerimi o güzel mutlu günlerinde gerginliğinden ve kaygısından elimden geldiğince uzaklaştırıyorum. Bütün gelinlerimiz mutlu ve geri dönüşüm yorumları harika! 

PM DERGİ: Spaceroom Kuaför birçok konuda olduğu gibi Eğitim Akademisi ile de Samsun’da bir ilki başardı. Bize Eğitim Akademi’sinden bahseder misiniz?
PINAR YILDIRIM: Evet Akademimiz Samsun’da bir ilk. Birçok kişiye ve markaya eğitim anlamında öncülük etmektedir. Ben ve Hüseyin ALKAN tüm sınıf eğitimlerimizi, sanatsal koleksiyon çalışmalarımızı akademimiz bünyesinde yapıyoruz. Bunun yanı sıra il dışından kendi alanında uzmanlaşmış eğitmenler de bizim akademimizi kullanarak eğitim vermektedirler. Deniz manzarasıyla düğün gününün hazırlıklarını özel geçirmek isteyen gelinlerimizin de tercihi olabiliyor. Şubeler arası tüm şirket toplantılarını ve kişisel performansı yükseltmek amaçlı gerekli bütün görüşmelerimizi akademimiz bünyesinde yapıyoruz. Amacımız sadece Kuaförlük yapmak değil bu konuda fark yaratarak müşterilerimize her zaman en iyiyi yaşatmak. Bunun içinde gereken bütün yenilikleri ve çalışmaları yapıyoruz ve bugüne kadar olduğu gibi yapmaya da devam edeceğiz. Profesyonel bir hizmet ve kaliteli bir çalışma isteyen, özel günlerinde en iyi düşleyen herkesi Spaceroom’a davet ediyoruz. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'UN, MARKASI, SPACEROOM, FARK, YARATMAYA, DEVAM, EDİYOR, samsun, samsunhaber, samsundanhbaerler, samsunhaberleri, samsunkuaför, sapceroom, samsungelin, samsungelinsaçı,
Yorumlar
Haber Yazılımı