Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 07:56 Bu haber 2457 kez okundu
 
SAMSUN'LU STEVEN SALAM SURVİVOR'A DAMGA VURDU
Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye'de tamamlayan ve amatör küme takımında futbol oynayan Angola doğumlu Steven Salam, Survivor'ın Gönüllüler takımında yarışıyor. Steven Acun Ilıcalı'nın aslen nerelisin sorusuna kendimi Samsunlu olarak görüyorum demesiyle geceye damga vurdu.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
SAMSUN'LU STEVEN SALAM SURVİVOR'A DAMGA VURDU

Samsun haber - Samsundan haberler 

Survivor 2021 'in gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Steven Salam 'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Birçok vatandaş Steven Salam'ın özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor.

Survivor 2021 Gönüllüler takımında yarışan Steven'ın Acun Ilıcalı'nın aslen nerelisin sorusuna gururla kendimi Samsunlu olarak görüyorum demesi dikkatleri üzerine çekti. 

Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye'de tamamlayan ve amatör küme takımında futbol oynayan Angola doğumlu Steven Salam, Survivor'ın Gönüllüler takımında yarışıyor.  

SURVİVOR STEVEN SALAM KİMDİR? 

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor'da forma giydi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'LU, STEVEN, SALAM, SURVİVOR'A, DAMGA, VURDU, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı