Haber Detayı
08 Mayıs 2021 - Cumartesi 07:38 Bu haber 1456 kez okundu
 
SAMSUN'DA TAM KAPANMADA PAZAR YOĞUNLUĞU
Samsun’da tam kapanma sürecinde ilk kez kurulan pazar yerinde kalabalık dikkat çekti. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sebze ve meyve almak için pazar yerine gitti.
- Haberi
SAMSUN'DA TAM KAPANMADA PAZAR YOĞUNLUĞU

VATANDAŞLAR PAZARIN YOLUNU TUTTU

Samsun’da tam kapanma kararından haftada bir gün muaf tutulan pazarcı esnafı, günler sonra tezgahlarını kurdu. Samsun’da erken pazarlar sabahın erken saatlerinde kurulmaya başladı. Sınırlı sayıda esnaf, sabahın etken saatlerinde tezgahını açtı. Öte yandan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren pazarın yolunu tuttu. Tam kapanmaya rağmen pazar yerinde oluşan kalabalık görüntüler ise dikkatlerden kaçmadı.

6743eed0 a188 4008 a4dc 95121effffef Ana Manşet

CUMARTESİ GÜNLERİ AÇILACAK


Bu doğrultuda, ilgili Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve sektör temsilcileri ile yapılan görüşmeler sonucunda alınan kararlar şu şekilde sıralandı:Tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, (özellikle köylülerimizin ürünleri olmak üzere), temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, TAM, KAPANMADA, PAZAR, YOĞUNLUĞU,
Yorumlar
Haber Yazılımı