Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 08:49 Bu haber 1525 kez okundu
 
SAMSUN'DA OLAYLI GECE 1 ÖLÜ 7 YARALI
Samsun'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın ardından iki ayrı hastanenin önünde çıkan olaylarda 1'i polis 3'i bekçi, biri vatandaş 5 kişi yaralandı. Samsun'da çıkan olaylarda 1 gecede, 1 kişi hayatın kaybederken toplam 7 kişi yaralandı.
ASAYİŞ Haberi
SAMSUN'DA OLAYLI GECE 1 ÖLÜ 7 YARALI

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı çatışmada Muhammet Kıcır (28) ile karşı tarafından F.K.(40) ile kardeşi E.K.(28) yaralandı.

 

Muhammet Kıcır kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, bacaklarından yaralanan F.K. ve E.K. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alandılar.

 

Samsun'da gergin gece

 

GAZİ'DE 3 YARALI

 

Ölen Muhammet Kıcır'ın yakınları Gazi Devlet hastanesine taşkınlık yapınca hastaneye takviye polis ekipleri sevk edildi. Bu sıradapolis taşkınlık yapanlara müdahale edince bir polis 2 bekçi yaralandılar.

 

Samsun'da gergin gece

 

EĞİTİM ARAŞTIRMADA 2 YARALI

 

Bu sırada ölen gencin yakınları bu kez yaralıların bulunduğu Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiler. Hastane gönünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerini ikazlarına uymayan grup arasında arbede yaşandı. Burada da 1 bekçi ile 1 ölen gencin yakını arbede sırasında yaralandılar.

 

Samsun'da gergin gece

 

YARALILAR KAÇIRILDI

 

Polis silahlı saldırıda yaralanan kardeşleri hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından tekerlekli sandalyede gizlice kaçırdı. Morgun yanından polis aracına bindirilen F.K. ve E.K. Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Samsun'da gergin gece

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, OLAYLI, GECE, 1, ÖLÜ, 7, YARALI,
Yorumlar
Haber Yazılımı