Haber Detayı
05 Mart 2021 - Cuma 14:17 Bu haber 1800 kez okundu
 
SAMSUN'DA KAYAK MERKEZİNE GÜN KISITLAMASI
Samsun’un Ladik ilçesinde kayak tutkunlarının adresi olan Akdağ Kayak Merkezi için İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı Cumartesi günü kayak tesisine rezervasyonlu müşteriler haricinde günü birlik gelen misafir kabul edilmeyecek.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
SAMSUN'DA KAYAK MERKEZİNE GÜN KISITLAMASI

Samsun haber - Samsundan haberler 

Kış mevsiminde doğaseverlerin ve adrenalin tutkunlarının tercih ettiği Ladik Akdağ Kayak Merkezi için İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından önemli bir karar alındı. Bugün Ladik Kaymakam Vekili Adem Eser başkanlığında toplanan kurul, Cumartesi günü için ilçede bulunan kayak tesislerinde Covid-19 salgını ile ilgili olarak alınması gereken tedbirleri görüştü.

Covid-19 salgınının yayılmasının önlenmesi, toplum sağlığının korunması ve kamu düzeninin sağlanması açısından Ladik İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından hem İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeye göre hem de Sağlık Bakanlığı tarafından uyulması gereken sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları olmak üzere bir dizi tedbir alınması kararlaştırıldı.

Ayrıca sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı Cumartesi günü, kayak tesislerine rezervasyonlu müşteriler hariç olmak üzere kesinlikle müşteri kabul edilmemesine, kolluk kuvvetleri tarafından rezervasyonlu müşteriler hariç kayak tesislerine gelen müşterilerin ulaşımının engellenmesine karar verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, KAYAK, MERKEZİNE, GÜN, KISITLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı