Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 06:56 Bu haber 2027 kez okundu
 
SAMSUN'DA FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE
Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü üreticilere fındık ödemesinin 7 Mayıs Cuma gününden itibaren yapılmaya başlanacağının müjdesini verdi.
- Haberi
SAMSUN'DA FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemesinin cuma gününden itibaren yapılacağını ve ödemelerle çiftçilerin nefes alacağını söyledi.

 

 

CAN SUYU OLACAK

 

Pandemi ile birlikte çiftçinin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Bayram öncesi çok güzel bir gelişme oldu. Önce emekliye ikramiyesi sonra da çiftçiye destek ödemesinin yapılacağının müjdesi verildi. Çiftçimiz koronavirus sürecinden olumsuz etkilendi. Zor günler geçiriyor. Bu ödemeler çok iyi oldu. Çünkü ödemelerin çiftçinin tam da bahçelerinde gübre ve ilaçlama yaptığı bir dönemde yapılacak olması sevindiricidir. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinin yeni hasat öncesi üreticilere can suyu olacak” diye konuştu.

 

CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

 

Başkan Tütüncü yaz sezonunun başlamasıyla birlikte tarlasında çalışmaya başlayacak olan çiftçiye can suyu olacağını belirterek, şunları söyledi: “TC kimlik numarasının son rakamı 8-6-4 olan üreticiler 7 mayıs cuma günü, TC kimlik numarasının son rakamı 0-2 olan üreticiler ise 10 mayıs pazartesi günü banka ATM’lerinden paralarını çekebilecekler. Çiftçilerimize hayırlı olsun.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, FINDIK, ÜRETİCİLERİNE, MÜJDE, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı