Haber Detayı
11 Mart 2021 - Perşembe 08:33 Bu haber 2205 kez okundu
 
SAMSUN'DA CESEDİ BULUNMUŞTU İŞTE CİNAYETİN DETAYLARI
Samsun'da 5 Mart'ta kaybolan ve dün öldürülmüş olarak bulunan Adem Bozkurt ile ilgili soruşturmanın derinleştiğini Müge Anlı canlı yayında açıklandı
ASAYİŞ Haberi
SAMSUN'DA CESEDİ BULUNMUŞTU İŞTE CİNAYETİN DETAYLARI

Samsun haber - Samsundan haberler 

 

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 5 Mart'ta kayıplara karışan 48 yaşındaki Adem Bozkurt'un cansız bedeni Karaağaç Mahallesi'nde bulunmasının ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

 

 


 

3 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLMÜŞ

 

Müge Anlı'nın programında arandığı sırada cesedi bulunan Bozkurt'un 3 kurşunla vurularak öldürüldüğü açıklandı.  Bozkurt’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Adem Bozkurt cinayetiyle ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakın arkadaşı Ç.A.(38) isimli bir şahıs gözaltına alındı ve kuvvetli cinayet şüphesiyle tutuklandı.

AİLESİ MÜGE ANLI'DA ARIYORDU

Samsun 'un Çarşamba  ilçesinde 48 yaşındaki Adem Bozkurt , 5 Mart akşamı Acıklı Mahallesi’nde kendisine ait aracı yol kenarına park ettikten sonra başka bir araca binmişti ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesi Bozkurt’un kaybıyla ilgili olarak Müge Anlı’ya başvurdu. Dün Dalbahçe Mahallesi  ve Karaağaç Mahallesi sınırında bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde erkek cesedinin Bozkurt’a ait olduğu belirlendi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, CESEDİ, BULUNMUŞTU, İŞTE, CİNAYETİN, DETAYLARI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı