Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 12:02 Bu haber 2801 kez okundu
 
SAMSUN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Samsunhaber samsundanhaberler Samsunşehit
Şehit Caner Meyandağı'nın Mersin Mut İlçesi'nde Ulaştırma Er olarak görev yaptığı, acemi birliğinde görevini tamamlayan Meyandağ'ın KKTC'ye gitmek üzere dağıtıma çıktığı belirtildi.
GÜNDEM Haberi
SAMSUN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Samsunhaber samsundanhaberler Samsunşehit

Ailesi İlkadım Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Samsunlu şehit Meyandağı'nın 25 yaşında ve bekar olduğu öğrenildi. 

KAZANIN DETAYLARI

Alınan bilgiye göre, KKTC'ye sevk edilen askerleri Mersin'e götürmek için yola çıkan özel bir firmaya ait otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazaya ilişkin yeni yapılan açıklamaya göre 2 otobüs şoför yaşamını yitirdi, 4 asker şehit oldu, 10 asker ise ağır yaralı. Olayda toplam 27 kişi yaralandı.

Askerlerin, Manisa'dan Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'na gönderildiği ve KKTC'ye intikal edecekleri öğrenildi.

MERSİN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Mersin Valiliği'nden kazaya ilişkin açıklamada "Mut ilçesi Sertavul mevkiinde askeri personel taşıyan sivil otobüs henüz tespit edilemeyen bir sebeple tek taraflı trafik kazası yapmış olup; ilk belirlemelere göre 2 otobüs şoförü ile 4 askerimiz şehit oldu. Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza mahallinde çalışmalar devam etmektedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'A, ŞEHİT, ATEŞİ, DÜŞTÜ, Samsunhaber, samsundanhaberler, Samsunşehit,
Yorumlar
Haber Yazılımı