Haber Detayı
09 Eylül 2021 - Perşembe 06:11 Bu haber 939 kez okundu
 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ONUR PLAKETİ VERİLDİ
Samsun’da meslekte 30 ve 40. yılını dolduran sağlık çalışanlarına onur plaketi verildi.
- Haberi
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ONUR PLAKETİ VERİLDİ

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve protokol üyeleriyle birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Samsun Tabip Odası'nın katkılarıyla 'Sağlık Emekçilerine Şükran' programı düzenlendi. Programda, meslekte 30 ve 40. yıllarını tamamlayan hekimlere onur plaketi verildi.


Programda konuşan Samsun Valisi Zülkif Dağlı, “İnsan sağlığını korumak için özveriyle nasıl çalıştığınıza, nasıl mücadele verdiğinize hep birlikte şahit olduğumuz bu süreç, doğduğumuz andan hayatımızın sona erdiği ana kadar her zaman yanımızda olan siz değerli sağlık çalışanlarımızın sorumluluklarını ve yükünü artırmakla birlikte, fedakarlıklarınızın ve kıymetinizin çok daha iyi anlaşılmasına da vesile oldu. Bu vesileyle, ülkemizin tüm dünyada örnek gösterilen korona virüsle mücadelesinde fedakarlıklarıyla çok önemli bir payı bulunan doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları gayretlerden dolayı Samsunlu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.


Vali Dağlı konuşmasının sonunda tüm vatandaşları, pandeminin başından bu yana kendi hayatlarını riske atmak, çocuklarından ve ailelerinden ayrı kalmak pahasına hastalara hizmet veren sağlık çalışanlarına destek olmak için aşı olmaya davet etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAĞLIK, ÇALIŞANLARINA, ONUR, PLAKETİ, VERİLDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı