Haber Detayı
23 Temmuz 2020 - Perşembe 08:57 Bu haber 2543 kez okundu
 
PMDERGİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK KAPAK TASARIMI- Samsun haberleri - Samsun dergi - Samsundan haberler
Play Medya Reklam Ajansı bünyesinde yayınlanan PM Dergi, 3. sayısında hibrit gazeteciliğe, maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat çekmek amacıyla dergi kapağından sosyal medya paylaşımı yaparak dikkat çekti.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
PMDERGİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK KAPAK TASARIMI- Samsun haberleri - Samsun dergi - Samsundan haberler

Samsun haberleri - Samsun’da henüz 3. sayısını çıkarmasına rağmen oldukça ilgi gören ve adından söz ettirmeyi başaran PM Dergi yeni sayısında tasarladığı dergi kapağı ile de adından söz ettirmeyi başardı. Dünya gündemini meşgul eden pandemi sürecinde maske kullanımına dikkat çekmek amacıyla 3. Sayı kapağında maskeli bir çalışma yapan PM Dergi bu görseli de sosyal medya paylaşımı şeklinde tasarlayarak fark yarattı ve dikkat çekti. Kapak tasarımının hikayeler bölümüne kendi yayın mecralarını yerleştiren PM Dergi etiket bölümünde de #sosyalmesafe #maskenitak #mesafenikoru etiketleriyle sosyal medya paylaşımını dergi kapağına taşıdı. Başta Samsun olmak üzere ülke gündeminden haberlere yer veren ve ‘’Şehrin Tüm Renkleri’’ sloganı ile okurları ile buluşan PM Dergi kapak tasarımında olduğu kadar içerikleri ile de beğeni topladı.

 

 

 

Samsun dergi - Samsundan haberler

Kaynak: Editör:
Etiketler: PMDERGİ'DEN, ÇOK, KONUŞULACAK, KAPAK, TASARIMI-, Samsun, haberleri, -, Samsun, dergi, -, Samsundan, haberler,
Yorumlar
Haber Yazılımı