Haber Detayı
28 Haziran 2021 - Pazartesi 09:05 Bu haber 2489 kez okundu
 
PLAY MEDYA REKLAM AJANSI (PMC) İZMİR'DE
Samsun’un Ajans markalarından ve yükselen değerlerinden biri olan Play Medya Reklam Ajansı (PMC) müşteri ziyaretleri ve yeni anlaşmalar kapsamında İzmir çıkarması yaptı.
EKONOMİ Haberi
PLAY MEDYA REKLAM AJANSI (PMC) İZMİR'DE

YENİ ANLAŞMALAR İMZALANDI

Bünyesinde Samsundan Haberler gazetesi, www.samsundanhaberler.com haber portalı, PM Dergi ve Samsun’un ilk interaktif radyosu olma ünvanına sahip Radyo Play mecralarını bulunduran PMC,
bu güne kadar Bölgemiz de başarılı ve istikrarlı bir şekilde hizmet verdiği işletmeler arasına artık Türkiye’nin diğer büyükşehirlerinde faaliyet gösteren markaları da portföyüne almayı başarıyor.

ULUSLARARASI TANITIM VE PR ARENASINDA BİR SAMSUN MARKASI

Müşteri ziyaretleri kapsamında İzmir bölgesine çıkarma yapan Play Medya Reklam Ajansı (PMC) yeni firma anlaşmaların yanı sıra mevcut müşteri ziyaretlerinde de bulundu. Özellikle merkezi İzmir’de bulunan ve birçok ülkede faaliyetlerini sürdüren Çimetsan Mühendislik Yapı Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti. ile yeni anlaşmalara imza atan Play Medya Reklam Ajansı, firmanın hedefleri doğrultusunda her türlü kurumsal kimliğini ön plana çıkaracak tüm tanıtım ve medya planlamaları ile ilgili çalışmaları Samsun merkez ofisinden Türkiye geneli ve Avrupa için verecek.

Firma sahipleri Özgür Yüksel Taş ve Hakan Kaya bu anlaşmadan mutluluk duyduklarını ifade ederken Çimetsan Mühendislik Yapı Metal San. Tic. Ltd. Şti firma sahibi Fikret Çiçek ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HAYIRLI OLSUN

Play Medya Reklam Ajansı ile çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Çimetsan Mühendislik’in başarılı işletme sahibi Fikret Çiçek’’ Firmamız Türkiye ve dünyada hava limanları, alışveriş merkezleri, spor kompleksleri, özel projeler, mimari uygulamalar, residance ve office yapı işlerinde ülkemizin ihracatına önemli pazar payı oluşturmaktadır. Sektörde güçlü ve iddiasını koruyan firmamız, yurt içinde ve yurt dışında önemli projelerde çalışmış, kazanan takım mottosu ile alanlarında uzman teknik ve idari insan kaynağı ile hizmet vermektedir. Çalışmalarımızı müşterilerimize daha iyi yansıtabilmek ve kurumsal kimliğimiz ile kalitemizin örtüşmesi açısından bu konuda memnun olduğumuz Play Medya Reklam Ajansı ile yeni anlaşmalara imza atarak reklam ve tanıtım hizmetlerimizi kendilerine teslim ettik. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yolumuza başarılı bir şekilde devam edeceğimize inanıyorum. İki firma içinde hayırlı olsun’’ dedi.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: PLAY, MEDYA, REKLAM, AJANSI, (PMC), İZMİR'DE,
Yorumlar
Haber Yazılımı