Haber Detayı
21 Temmuz 2020 - Salı 12:44 Bu haber 2086 kez okundu
 
Pınar Gültekin cinayetinde ilk ifade ortaya çıktı!
27 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürüldü. Avcı'nın emniyete verdiği ilk ifade ortaya çıktı.
ASAYİŞ Haberi
Pınar Gültekin cinayetinde ilk ifade ortaya çıktı!

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde yaşayan 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in bulunması için jandarma çalışma başlatmıştı. Bazı kişilerle görüşen jandarma ekipleri genç kızın yakılıp, bir varil içine konulduktan sonra üzerine beton dökülüp sarp bir araziye atıldığını öğrendi. Jandarma yerkesik bölgesinde üzerine beton dökülmüş vaziyetteki metal bir varili buldu. İtfaiye ekipleri tarafından içerisine zarar verilmeden özenle açılan varilden Pınar Gültekin’in cesedi çıktı.

Olayla ilgili gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı suçunu itiraf etti.

Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor. Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen bar işletmecisi Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

 

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

 

* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

 

* Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.



 

 

 

* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum. * Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

 

 

Kaynak: Sözcü

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pınar, Gültekin, cinayetinde, ilk, ifade, ortaya, çıktı!, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı