Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 12:27 Bu haber 2044 kez okundu
 
PIRIL PIRIL KREŞ'TEN BÜYÜK ZAFER KUTLAMASI
Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Sezen Sandıkçı'' Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi ailesi olarak bu özel günü bütün coşkusuyla çocuklarımıza yaşattık ve yaşatacağız. Milli Bayram havasını ve bilincini çocuklarımıza eğlenerek aktarmış olmanın mutluluğu içindeyiz'' dedi.
- Haberi
PIRIL PIRIL KREŞ'TEN BÜYÜK ZAFER KUTLAMASI

Samsun’un, Karasamsun mahallesinde hizmet vermekte olan ve butik özel okul konsepti ile yoğun ilgi gören Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi 30 Ağustos Zafer Bayramın'da   coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi. Çocukların özel kıyafetler ile katıldığı kutlamada birbirinden farklı etkinliklere yer verilirken çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. 

Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Kurucu Müdürü Sezen Sandıkçı ''Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.  Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi ailesi olarak bu özel günü bütün coşkusuyla çocuklarımıza yaşattık ve yaşatacağız. Milli Bayram havasını ve bilincini çocuklarımıza eğlenerek aktarmış olmanın mutluluğu içindeyiz'' diye konuştu.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: PIRIL, PIRIL, KREŞ'TEN, BÜYÜK, ZAFER, KUTLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı