Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 14:24 Bu haber 1930 kez okundu
 
ÖYKÜ ADASI VE PIRIL PIRIL KREŞ MİNİK ASYA'YA NEFES OLACAK
Samsun'un iki prestijli markası Öykü Adası ve Pırıl Pırıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi, SMA- Tip 1 savaşçısı minik Asya'ya destek olmak amacıyla canlı yayında yardımlaşma organizasyonu düzenleyecek.
- Haberi
ÖYKÜ ADASI VE PIRIL PIRIL KREŞ MİNİK ASYA'YA NEFES OLACAK

Samsun'un iki prestijli markası Öykü Adası ve Pırıl Pırrıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi eğitim alanında olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlaşma organizasyonları ile de dikkat çekiyor. 

İki firma daha öncede sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdikleri yardım organizasyonları ile bir çok çocuğa yardımda bulunurken bu kez minik Asya için bir araya geliyorlar. Öykü Adası ve Pırıl Pırrıl Kreş ve Gündüz Bakım Evi  SMA- Tip 1 savaşçısı minik Asya'ya destek olmak amacıyla canlı yayında yardımlaşma organizasyonu düzenleyecek. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuruda '' Anneler gününde Asya bebek için canlı yayında buluşuyoruz. Süprizlerle dolu bir gün bizi bekliyor. Annelerimizi en mutlu edecek hediyenin minik bir yüreğe dokunmak olduğunu biliyoruz. Hep birlikte Asya bebeğe şifa olalım'' ifadelerine yer verildi. 

Asya bebek için sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak yardım organizasyonu 9 Mayıs Pazar günü saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Yapılan açıklamada İnstagram adresleri ise @oykuadasi, @pirilpiril_kres ve @asyayasasin olarak duyuruldu.   

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖYKÜ, ADASI, VE, PIRIL, PIRIL, KREŞ, MİNİK, ASYA'YA, NEFES, OLACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı