Haber Detayı
21 Nisan 2021 - Çarşamba 07:25 Bu haber 2046 kez okundu
 
ORÇUN DEMİRSOY YAZDI... YÜKSEL YILDIRIM TARİFESİ
ORÇUN DEMİRSOY YAZDI... YÜKSEL YILDIRIM TARİFESİ
- Haberi
ORÇUN DEMİRSOY YAZDI... YÜKSEL YILDIRIM TARİFESİ

Son üç yıldır hedeflerini Süper Lig üzerine kuran Samsunspor, ilk iki avantajını geçtiğimiz hafta bırakırken hafta içi yaşadığı sıkıntılı süreç, kadro dışı kalan futbolcular ve Yüksel Yıldırım’ın Samsun’a gelerek olaylara el atması ile başlayan süreç akıllarda soru işaretleri bıraktı.

İşte böyle bir ortamda Bursaspor karşısında net bir skor ve oynadığı güzel futbol ile üç puanı alarak hedeften kopmayan Samsunspor son maça kadar mücadele edeceğini ispatladı. Başkan Yıldırım’ın olaya el atması işe yaradı ve Bursaspor karşısında Yüksel Yıldırım tarifesi uygulandı.

Müsabakanın henüz ilk dakikasında gelen gol Bursaspor’un oyun planlarını bozarken takımımız skoru erken yakalamanın avantajı ile baskılı, mücadeleci, topa basan ve göz dolduran futbolu ile bu sezonun en iyi futbolunu oynadı.

Konuk takım Bursaspor’un dört gol yemesi, gollerin yanında oyun olarak ezilmesi Samsunspor’un birlik beraberlik içerisinde, hiç olmadığı kadar inanmış ve yeni bir başlangıç için neler yapabileceğinin Kanıtıdır!

Samsunspor her ne kadar golü erken bulsa da oynadığı futbola erken gelen golün sebebiyet verdiğini düşünmek abartılı olur.

Bu maçta kanat oyuncularının rakip sahaya çok iyi top taşıdığı ve orta sahanın hakimi olduğumuz gerçeği gözden kaçmamalı…

Her ne kadar dört gol atmış olsak da bir o kadar kaçırdığımız malumunuzdur. Son on beş dakikada oyun üstünlüğünü Bursaspor’a kaptırmamızı yapılan bazı değişikliklere ve aşırı pres ve mücadeleden dolayı yorulan futbolcuların durumuna bağlıyorum.

Önümüzde Boluspor maçı var.  Zorlu Bolu deplasmanından üç puan ile döneceğimizi tahmin ediyorum. Ama, yine de Ertuğrul hocanın dikkat etmesi gerektiğini ve bu maçın kritik bir viraj olduğu hatırlatmak isterim.

Yok yere kaybedilen puanları hesaba kattığımızda bugün takımımızın uzak ara lider durumunda olabileceği gerçeğini Samsunspor’a gönül vermiş insanları çok üzüyor.

Artık son üç final maçı Pazar günü bütün maçlar aynı saatte oynanacak ve ilk iki için belirleyici bir hafta olabilir. Umarım biz kazanırken rakiplerimiz puanlar kaybeder.

Koca bir sezona sığdırılan acılar, sevinçler, hüzün ve mutluluklar iyisi ve kötüsü ile sona ermek üzere… Lig biter de ilk iki şansımızı Allah korusun kaybedecek olursak hiç kimsenin şüphesi olmasın bu takım bu pazartesi oynadığı futbolu tekrar ettiği sürece bileğimizi kimse bükemeyecektir.

Çünkü ne olursa olsun

İnanın bana

O sene bu sene!!!

Kaynak: Editör:
Etiketler: ORÇUN, DEMİRSOY, YAZDI..., YÜKSEL, YILDIRIM, TARİFESİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı