Haber Detayı
15 Aralık 2020 - Salı 08:29 Bu haber 2994 kez okundu
 
O POLİS SOSYAL MEDYADA KENDİSİNİ SAVUNDU
Samsun’da sokağa çıkma yasağında yapılan denetimde eşinin yanında bir vatandaşa yumruk atan polis memuru, sosyal medyada kendini savundu.
ASAYİŞ Haberi
O POLİS SOSYAL MEDYADA KENDİSİNİ SAVUNDU

Samsun’da geçtiğimi cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında hastaneye giderken polis ekipleri tarafından durdurulan ve ceza kesilen Gökhan Pala’nın aracına bindikten sonra konuştuğu polis memuru M. Ö. tarafından yumruklanmıştı. Gökhan Pala’ya yumruk atan polis memuru, basına yansıyan ve sosyal medyada paylaşılan haberin altına yaptığı yorumla kendini savundu.

Polis Memuru M.Ö., sosyal medyada paylaşılan haberin altına yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi, 
“7 senedir bu teşkilatın içindeyim 4 sene doğu görevi özel harekatta operasyonlara katıldım 3 senedir de kendi memleketimdeyim devletin yüzünü yere eğdirecek vicdanımı sıkıntıya sokacak üniformamı zedeleyecek hiçbir iş yapmadım yapmamda. Buradaki konuya gelecek olursak olayın aslını astarını bilmeden linç girişimi ne kadar doğru?videonun sadece bir kısmı var öncesinden haberiniz var mı? Bizim kültürümüzde karısının yanında kocasına vurulmaz haklısınız ki ben onların karı koca olduklarını sonradan öğrendim.ama şarkta bizi kimse korkutamamışken beni kendi memleketimde birisi tehdit ediyorsa show yapmaya başladıysa tahrik edici laflar ediyorsa ki tahrik olmamam gerekiyordu doğru ama biz ne kadar profesyonel olmamız gerekiyorsa da bizde insanız sabrımız taşıyor. Yinede bu şekilde kimsenin karşısına çıkmam istemezdim ama olan oldu. Beni bilen bilir facete öyle sağa sola yorum yapan biri değilim bu ilk ve son yorumumdur’’

 

Polis memurunun yorumuna ise sandığı gibi destek değil yine linç geldi ve vatandaşlar bunu yapmaya hakkı olmadığını belirten yorumlarda bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: O, POLİS, SOSYAL, MEDYADA, KENDİSİNİ, SAVUNDU, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı