Haber Detayı
10 Temmuz 2020 - Cuma 07:43 Bu haber 2285 kez okundu
 
''NURULLAH ASLAN LİVERPOOL'UN KALESİNİ RAHATLIKLA KORUYABİLİR''
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Radyospor'da katıldığı programda genç kaleci Nurullah Aslan hakkında ki düşüncelerini paylaştı.
- Haberi
''NURULLAH ASLAN LİVERPOOL'UN KALESİNİ RAHATLIKLA KORUYABİLİR''

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Radyospor'da katıldığı programda genç kaleci Nurullah Aslan hakkında ki düşüncelerini paylaştı. Genç file bekçisinin çok yetenekli ve Dünya yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini dile getiren Başkan Yıldırım, "Nurullah bizim takımda pırlanta taşımız" dedi.

Başkan Yıldırım ''Nurullah gelecek vadeden bir kaleci. Evet İstanbul takımları başta olmak üzere birçok taliplisi var. Beşiktaş resmi olarak oyuncumuzu bizden istedi. Yine Fenerbahçe'de aynı şekilde. Ama biz iki kulübümüzü de 'hayır' Nurullah'ı şu anda transferine izin veremeyiz dedik. Biz Nurullah'ı satmayacağız demiyoruz bakın; şu an için vermek istemiyoruz diyoruz. Nurullah'ın biz de daha ilk senesi'' diye konuştu. 

KARİUS'TAN DAHA İYİSİNİ YAPABİLİR 

Nurullah Aslan'ın gerçek performansını TFF Birinci Lig'de göstereceğini belirten Yüsel Yıldırım'' Nurullah'ı bir veya iki sezon Süper Lig'de oynatıp tecrübe kazandıktan sonra satmayı planlıyoruz. Tabiki oyuncumuzun önünü açacağız. Nurullah gibi niceleri altyapımızdan gelecek bizim. Oyuncumuzun Dünya yıldızı olmasını istiyoruz ki Samsunsporlular ve Samsunlular gurur duysun. Neden Nurullah gidip te Liveerpol'un kalesini korumasın. Kiev'de şampiyon ligi finalini seyrederken; Loris Karius vardı kalede sonrasında Beşiktaş'a geldi. Nurullah, Karius'tan daha iyisini yapabilir. 3 veya 4 yıl sonra Nurullah'ı Avrupa'nın en iyi takımlarında görebiliriz. Bu kadar iddialıyım. Ama herşey Nurullah'ın elinde. Şımarmadan çok çalışması gerekiyor" diye belirtti.


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ''NURULLAH, ASLAN, LİVERPOOL'UN, KALESİNİ, RAHATLIKLA, KORUYABİLİR'',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
''NURULLAH ASLAN LİVERPOOL'UN KALESİNİ RAHATLIKLA KORUYABİLİR''
Yorumlar
Haber Yazılımı